Nedelja, 29. 8. 2021, Dan uživanja s ščepcem popra

Morda vas zanima

- Oglas -

Današnji dan je pozitivno, harmonično naravnan, res pa je tudi, da nas postavlja pred pomembne odločitve oziroma nam znova daje občutek, da smo prispeli na križišče, kjer se moramo odločati, katero pot ubrati.

Obenem je tudi zadnji dan Merkurjevega bivanja v znamenju device, preden jutri vstopi v tehtnico. Ogromno se je pogovarjal, analiziral dogodke, ljudi, odnose, cepil dlako in jo tudi razcepil na prafaktorje. Nima več kaj dosti dela, čeprav ga nekaj malega še muči, zato ga daje občutek živčnosti, iz katerega lahko precej hlastno in na hitro izpelje še zadnjo misijo, ki si jo je zadal. Pa pojdimo po vrsti.

Luna je do popoldneva še v biku in nas, kot smo že opomnili, vabi k urejanju stvari, ki so povezane z našo osebno materialno varnostjo ter s temeljnimi čutnimi zadovoljstvi, kot so spanje, hrana in seveda tudi spolnost.

Dopoldan ji moč in stabilnost daje trigon s Plutonom, zatem pa bo oblikovala kvadrat z Jupitrom, ki ji daje samozavest, resda celo pretirano, vendar verjetno potrebuje prav to, da se katapultira iz svoje mirne, statične faze in stori še kakšen pomemben korak. Glede na to, da bo popoldan v trigonu z Merkurjem, ki je v svojem zadnjem dnevu bivanja v devici, je dan zagotovo naklonjen vsem komunikacijam. Karkoli bomo povedali, napisali, sporočili bo imelo pozitivne učinke in ne glede na Merkurjevo nervozno energijo prineslo dobre rezultate ter nas celo umirilo.

Luna nekaj pred 19. uro vstopa v znamenje dvojčka, v katerem bo ostala kar do srede in nam prinašala še več pogovorov in interakcij z ljudmi. Izmenjevale se bodo skladne in vznemirljive energije, ki bodo kot veter kodrale morje naših odnosov. Na površje bodo priplavale stvari, ki smo jih prikrivali in bodo spodbujale tudi jezo in konflikte. V pomoč nam bo Merkur v tehtnici, ki bo znal poiskati ravnotežje, sožitje ter s svojo sposobnostjo diplomacije umiril žogo, da ne bo eksplodirala, temveč ciljano pristala v košu.

Srečno v današnjem dnevu in ne dovolite umu, da razbohoti vse svoje namišljene strahove!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekMafini z lisičkami
Naslednji članekPiščanec s sojino omako
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -