Nedelja, 28. 3. 2021, Dan polne Lune

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Smo v dnevu polne Lune v tehtnici, ki predstavlja kulminacijo nečesa v naših odnosih. Poudarek je na “mi”, kar je lahko partnerski odnos, družina, poslovni ali prijateljski odnos. Tisti, kjer se trenutno počutimo najbolj ranljive. Glede na to, da je v energetsko sliko trenutka pomembno vpleten tudi Kiron, ki ima modra sporočila in nauke za nas tudi prihodnje dneve, je sočuten pogovor o ranah v odnosih, na katere danes s prstom kažejo planeti, bistven nasvet dneva.

Če smo čakali na dan, ko moramo nekomu povedati nekaj, kar nas teži, je danes takšen dan. Ne bomo namigovali, kaj bi to lahko bilo, saj ne gre več kot toliko vplivati na naslavljanje izvora partnerske ali družinske bolečine. Tudi v odnosih, kjer ljubezen spodbuja medsebojno rast, se najde trenutek bolečine, ki želi iz nas spregovoriti. Glede na to, da omenjamo Kirona, in ta bo danes v konjunkciji z Venero v ovnu, so to lahko tudi spomini na ljubezen, ki je nekoč nismo bili deležni in jih bo danes znova nekaj obudilo.

Karkoli že se bo dogajalo, je pred nami še ena v nizu življenjskih priložnosti, da postanemo boljši človek. Informacije, s katerimi se bomo srečali in o njih govorili, nas spodbujajo k nadaljnjemu delovanju, ki je skladno z našo življenjsko potjo (konjunkcija Marsa in severnega Luninega vozla). Kar bomo slišali in povedali, nas bo kot potrditev dosedanjega dogajanja odločno povedlo naprej.

Bodimo ljubeči in iskreni. Individualnost, egoizem, osredotočenost nase brez upoštevanja drugih danes ne gredo skozi.

Luna bo kljub izzivom dan sklenila v miru, saj ji notranjo trdnost in odločnost dajejo Saturn v vodnarju in Mars v dvojčku. Prednosti današnjega poguma, ki znamenju tehtnice ni ravno lasten, bomo začutili že jutri. Ponedeljek je en prav dober dan za optimistično rast nečesa, kar smo pogumno konfrontirali danes.

Srečno, ljudje, in lep dan!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -