Nedelja, 28. 2. 2021, Wau, kako lep velik zemeljski trigon

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Zadnji februarski dan je že. Dva najbolj naporna meseca v letu sta za nami, kar pa ne pomeni, da smo s temami, ki so se odprle, zaključili. Seveda nismo, smo pa dobili okus časa, ki se nam dogaja, in ugotovili, da nismo kamen, ki se kar potopi, temveč se znamo prilagajati.

Današnje energije so nam naklonjene, saj so harmonične in podpirajo akcijo, skozi katero bomo zadovoljili naše najbolj temeljne potrebe. Na nebu je namreč veliki zemeljski trigon med Luno v devici, Plutonom v kozorogu in Marsom v biku. Wau, to napoveduje dan, v katerem ne smemo bili pasivni. Ni pomembno, kaj bomo počeli in v kaj usmerili vse te čudovite, plodne zemeljske energije. Pomembno je, da delujemo. Kamor potrkamo, vrata se bodo odprla. A le do 17. ure, zatem bo Luna v leru in si bo želela počitka. Trkajte, trkajte!

Na tem mestu bi rada opozorila, da veliki trigoni ne glede na to, v katerih elementih se dogajajo, tudi uspavajo človeka, ga polenijo. Ljudje, ki imajo v svojih natalnih kartah velike trigone, ugotavljajo, da se jim vrata vse prelahko odpirajo, kar se jim zdi že samoumevno in jih novi izzivi slabo ali pa niti ne motivirajo več. Vse je namreč dosegljivo! Vsi ostali, ne tako obsijani z lahkotnostjo uresničevanja želja, pa ob takšnih priložnostih zagrabimo to energijo, zaplujemo z njo in uživamo v občutku redko podarjene sproščenosti.

Zvečer bo Luna vstopila v znamenje tehtnice, teden bo zaključila v kozorogu, največ napornega čustvenega dela pa jo čaka v sredo in četrtek, ko bo potovala skozi škorpijona in znova aktivirala fiksne energije, ki so razcepljene med tehtanjem “Should I stay or Should I go”. Kajti, kot so The Clash že povedali: “If I go there will be trouble and If I stay it will be double”.

Težava fiksnih znamenj je v tem, da so tako navajena, fiksirana na vse, kar sestavlja njihov vsakdan, da si drugače preživetih dnevov sploh ne predstavljajo. Navadijo se vsega dobrega in vsega slabega. Utečenost vsakdanjika je njihova potreba, ki jim daje notranji mir. Izziv, ki jih bo zaradi celoletnega kvadrata med Saturnom in Uranom spremljal vse do decembra, jim nalaga odločanje in sprejemanje odgovornosti glede tistega, kaj jih dejansko tišči, boli, pritiska. Zgodba integracije nečesa novega in slovesa od nečesa starega se bo ponavljala in ponavljala.

Ta teden zaznamuje tudi slovo od dvomesečnega Marsovega potovanja skozi znamenje bika in njegov vstop v dvojčka, v znamenje spremenljive narave, ki potrebuje raznovrstnost akcij, komunikacij, hobijev, ljudi. V biku smo se nekaj odločili, sedaj to moramo speljati, spremenljivi, prilagodljivi dvojček pa nam bo nakazal več rešitev in ena bo že prava. Dejstvo je, da potrebujemo dinamiko delovanja.

Mars v dvojčku bo od četrtka naprej dajal veter v jadra vsem zračnim znamenjem (dvojček, tehtnica in vodnar), res pa bo največji naval energije in posledično značilne razcepljenosti na vse strani sveta začutil prav dvojček. Če že mora biti vsepovsod, mu svetujemo, naj s popolno aktivacijo počaka do 20. marca, saj mu bo obdobje ognjenih energij ovna zelo teknilo.

Ta energija bo spodbujala tudi ognjene znake (oven, lev, strelec), najbolj pa bo izzvala strelca, saj bo Mars iz dvojčka z njim v opoziciji in bo povzročal napetosti v strelčevskih partnerstvih, ne le tistih intimnih. Kompromis in sposobnost objektivnega gledanja na ljudi in odnose, ki spremljajo naše življenje, bi lahko bila za strelca rešitev tega dvomesečnega obdobja. Znamenji device in ribe bo Mars v dvojčku utrudil in bi bilo bolje, da obseg svoje dinamike zmanjšata na tisto najnujnejše, ohranjata energijo in se posvetita dokončanju projektov, ki so se odprli v januarju in februarju ter prinesli prepotrebno brco in navdih.

Užijte dan, bodite pridni, pospravite hišo, za kar vam bo Luna v devici zelo hvaležna in jo bo to pomirilo, zatem pa ji dajte še kaj boljšega, okusnejšega. Saj se tudi device znajo imeti fajn, niso vedno samo sitne. Če imajo doma red, jih lahko mirno ugrabite in odpeljete na lepše. Ne bodo se pritoževale.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -