Nedelja, 27. 6. 2021, Luna na vlakcu smrti in Venera v levu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro z na prvi pogled predrzno trditvijo, da je današnja vožnja z Luno v vodnarju kot vožnja z vlakcem smrti. Saj veste – gor in dol in gor in dol. Luna pada, danes pa se bo toliko utrudila, da bo zvečer vstopila v fazo praznega teka, ko ne prejema nobenih aspektov ter počiva, in bo počivala kar do ponedeljka zvečer. Dobrih 22 ur, med katerimi je najbolje, da ravnamo čim bolj umirjeno, po stabilnem vzorcu, ki ga poznamo, brez novosti.

Jutro prinaša informacije, komunikacije, ki bodo harmonične, prijetne in nas bodo pomirile, saj Luna oblikuje trigon s severnim vozlom v dvojčku. Opoldne bo sledila konjunkcija s Saturnom v vodnarju, po njej sekstil s Kironom in za njim kvadrat z Uranom. Saturn nas dela resne, odgovorne, držimo se struktur, pa naj bodo družinske ali družbene, igramo skladno s pravili, ki so postavljena in dobro znana. Prijateljske, vesele vibracije prejšnjega dne so se umirile in nastopil je trenutek, ko so naša čustva pod nadzorom.

Sekstil s Kironom znova odpira vrata našega emotivnega sveta, pravzaprav so priprta in dajejo možnost pogovora o zadevah, ki so občutljive in govorijo o sprejemanju/zavračanju, o ranjenem posamezniku (to je lahko otrok, partner, mi sami), ki je izločen in se hoče vrniti nazaj v igro, biti del skupine, družbe, družine.

Kakorkoli bomo peljali to barko, nas popoldan še vedno čaka kvadrat Lune z Uranom v biku. Luna še vedno drži svojo distanco, vlakec smrti je doslej ni iztiril, kvadrat z Uranom pa je tisti trenutek, ko nam nenadoma postane slabo in bi najraje sestopili, če bi le lahko.

Kvadrat je aktiven aspekt med dvema planetoma, trk vodnarja in bika pa aktivira občutke, ki so doslej spali. Resnica o tem, kako hladen je do njega vodnar, bika vznemirja, razburja in spodbuja, da popraska po tej hladni koži, in praskal bo tako dolgo, dokler ne bo povzročil reakcije.

Zanimivo je, da bo svoje potovanje skozi znamenje vodnarja in s tem tudi današnji dan Luna končala v trigonu z Merkurjem v dvojčku. Torej harmonično. Vlakec smrti je prispel na cilj in mi ne bruhamo, temveč se celo smejimo. No, želodec zagotovo imamo bolj miren. Trigon Lune in Merkurja je aspekt, ki nam pomaga, da uskladimo naša čustva z besedami, da povemo tisto, kar mislimo in si s komunikacijo prinesemo čustveni mir. Aleluja.

Venera, ki je danes vstopila v leva ter išče glorifikacijo in zabavo, na kateri se vse vrti okoli nje, bo tipala teren. Jutri bo oblikovala inkonjunkcijo z Jupitrom v ribah in Luno, ki bo prav tako prispela v to nežno, občutljivo znamenje. Ribja blagost ni tisto, kar levu ugaja in Venera bo morala počakati kar do četrtka, preden bo ulovila primerno ognjene vibracije, ki razpihujejo energijsko močna čustva.

Ne bodimo užaljeni, ker vse še ne bo tako, kot si želimo. Mars, prav tako v levu, lovi opozicijo s Saturnom in kvadrat z Uranom, Venera mu sledi in prihodnje tri tedne, ja, kar tri tedne, vse do 13. julija, ko bo na nebu konjunkcija Venere in Marsa, se bomo spopadali, bojevali, strastno prizadevali za tisto, kar si želimo. Oborožiti se moramo s potrpežljivostjo, aha, prav tistim, kar levu manjka.

Lep dan in srečno na današnjem vlakcu!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -