Nedelja, 26. 9. 2021, En tak srečen dan

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna, Sonce, Saturn, Mars in Lilith – vsi našteti astrološki sopotniki so danes v zračnih znamenjih in ta oblikujejo nekaj, čemur se reče veliki zračni trigon, fantastično skladno kombinacijo komunikacije, volje in moči. Uporabna je za vse medčloveške situacije in nam daje priložnost, da se sprostimo skozi pogovore, smeh, druženja. Danes nobena beseda ni pretežka in četudi so resnice, ki jih govorimo, lahko šokantne in drugim nepričakovane, jih bodo nenavadno dobro sprejeli. Za to bo poskrbela Lilith.

Končno je pred nami dan, v katerem se od nas ne zahteva nič, a ga bomo lahko prav zaradi sproščenega vzdušja uporabili za glajenje doslej napetih situacij. Kar se nam je minule dni zdelo neverjetno težko ubesediti, postaja zdaj bolj lahkotno in nam celo daje moč. Naša samozavest je večja in drugi nam bodo prisluhnili, ne da bi se ob tem počutili ogrožene ali napadene, ne da bi nas obsojali in ne nazadnje ne bomo niti mi več obsojali sebe.

Kar je dobra popotnica ponedeljkovemu Merkurju, ki začenja svoje tritedensko retrogradno gibanje skozi znamenje tehtnice. Z notranjim mirom bomo lažje procesirali minule dogodke in njihove posledice, morda kakšno odločitev še enkrat pretehtali, če pa smo z našimi besedami že sprožili dogodke, se bomo v odnosu do njih umirili, jih sprejeli in na osnovi prejetih informacij naredili kakšen popravek. Nenazadnje bo Merkur med svojo retrogradno potjo še dvakrat aktiviral Plutona in bomo skozi boleče pogovore še malo bolje spoznal sebe in svojo podzavest ter seveda tudi druge.

Luna v dvojčku je dopoldan aktivna v kombinaciji s Soncem v tehtnici, kar govori o skladnih žensko-moških odnosih, o uravnovešenosti med čustvenimi željami in potrebami ega.

Popoldan bo aktivirala Saturna, Marsa in Lilith. Četudi si nismo zadali nobenih opravkov, saj je vendar nedelja, vesolje danes ne počiva. Sposobni smo težkih fizičnih nalog, imamo vztrajnost, koncentracijo, cilj, smer je jasna. Nekje v glavi se nam zagotovo skriva misel na opravek, ki ga odlašamo. Dajmo mu pospešek.

Lep dan želim, ne prestrašimo se retrogradnega Merkurja, saj smo nanj pripravljeni, verjeli ali ne.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -