Nedelja, 25. 4. 2021, Ker tu je vse tako lepo

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna raste in je v tehtnici. Lepo bi bilo zapisati, da je pred nami brezskrbna, nasmejana nedelja, polna prijetnih druženj, a vanjo zna kaniti tudi kaplja skrbi. Dopoldan bo namreč z nami opozicija Lune s Kironom v ovnu, ki nam bo obudila občutke ranljivosti, prizadetosti, nezmožnosti, da bi se soočali.

Jutro prinaša tudi kvadrat med Venero in Saturnom, kjer gre za čustveno distanco, omejitev, blokado, strah, nesprejetost, ohladitev med nečim/nekom, ki v sebi nosi plodnost ljubezni in mladosti ter nekom, ki je lahko avtoriteta, starejša oseba. Lahko govorimo o kreativnih, umetniških odnosih in tudi o ljubezenskih dogodkih, ki bodo dobili resnejšo noto, saj bo Saturn Veneri predočil nekaj skrbi, poslal nekaj smernic, vprašanj, preden lahko odnos preide v resnejšo fazo. Preprosto potrebujemo odgovore.

Komunikaciji se ne moremo izogniti, nenazadnje k njej kliče in jo spodbuja še kvadrat Merkurja in Saturna, ki bo prav tako aktiven ves dan. Vzamimo si čas, naj se nam ne mudi in komunicirajmo počasi. Pri tem globoko dihajmo s prepono, umirimo sebe in bodo tudi besede bolj mirne. Merkur v biku je počasne sorte in dajte mu možnost, da dojame in z razumevanjem sprejme, kar mu je bilo povedano. Za pogovor danes potrebujmo potrpljenje in čas.

Dan se bo popoldan prevesil v svoj bolj stabilen del, ko bo Luna zajela sapo, se uskladila sama s seboj, s svojo življenjsko potjo, ki je ne sme izgubiti in naj se je le spomni (trigon Lune s severnim Luninim vozlom), k stabilizaciji in konkretnemu izplenu vsega tega dopoldanskega preizpraševanja pa bo prispeval Lunin trigon s Saturnom.

Dan bomo končali pod vplivom konjunkcije med Merkurjem in Venero, našima glavnima, malo mučenima igralcema dneva, ki se bosta po srečanjih s Saturnim znašla na istem mestu, v konjunkciji, in se potolažila z besedami naklonjenosti, razumevanja in tudi nečesa oprijemljivega, saj se zavedata, da se oviram ali pravilom, s katerimi sta se srečala, ne moreta izogniti. Pravila so jasna, a naše želje so še zmeraj žive in prav je tako.

Držite se še malo, do torka in polne Lune sta samo še dva dneva, nakar se bodo dogodki začeli umirjati. “Ker tu je vse tako lepo …” poje refren pesmi skupine Koala Voice. Najdite si svoj miren kotiček, vanj spustite samo udomačene človeške energije, ne izgubite potrpljenja in uživajte dan.

Srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -