Nedelja, 24. 1. 2021, Dober dan, realnost

Morda vas zanima

- Oglas -

Kakšen je bil vaš vikend? Vas je kvadrat med Marsom in Jupitrom zapeljal na spolzka tla? Ste dobili več, kot ste hoteli in vas danes boli glava? Ali pa ste ravnali modro in je bila doza akcije ravno prava? Če je tako, odlično, saj so trdna tla dobra osnova za vstop v nov teden. V katerem bo znova pestro.

Lunarne energije nas bodo zapeljale čez tri znamenja – čez čustvenega, v dom in družino usmerjenega raka, do zabave, ljubezni in občudovanja željnega leva, kjer bo Luna v četrtek pokazala svoj polni, okrogli obraz, ter konec tedna še čez devico, ki si bo znova prizadevala za organizacijo in red v našem čustvenem svetu. Vmes pa se bomo zapeljali čez nekaj kotanj, ki jih na stezicah naših življenj nikoli ne (z)manjka.

V primerjavi z nadaljevanjem tedna bo ponedeljek prijazen, čeprav občutljiv dan, k čemur nas navaja sekstil med Soncem in Kironom. Ego bo dojemljiv za prizadeta čustva, o katerih bomo dobili priložnost, da spregovorimo in najdemo razumevanje. V torek bo v zraku uporništvo, saj se bosta konfrontirala Sonce v vodnarju in Uran v biku, ego in višji um, naša notranja želja po osvoboditvi od omejitev in kolektivna želja po ohranjanju vrednot, ki so nastale pod okriljem Urana in zaradi tradicionalnega bika niso progresivne v smislu amorfnosti do želja posameznika nasproti kolektivnemu. Torek bo tudi dan, ko bo megla, ki skozi kvadrat Neptuna s severnim Luninim vozlom prekriva realnost in našo življenjsko pot ter nam ne dovoljuje videti čiste slike, dosegla svojo največjo gostoto, a ji zatem ne bo preostalo drugega, kot da se postopoma razkadi.

Vnaprej velja opozoriti na četrtkovo polno Luno v levu, ki bo aktivirala fiksni T-kvadrat in njegovo osišče okoli Marsa, ter na konjunkcijo Venere in Plutona. Oh, koliko emocij bo v zraku, koliko želja, obsesij, zahtev, potreb. Ego bo lačen pozornosti, Venera in Pluton s svojo konjunkcijo v kozorogu pa bosta klicala in morda tudi priklicala stare ljubezni, trupla jim nekateri rečejo, torej osebe, ki so del naše preteklosti in ne sedanjosti, in vendar imajo na nas vpliv, prinašajo nam neko sporočilo ali pa so tu zato, da jih mi še kaj vprašamo.

Petek nam zna prinesti nekaj sreče ali občutka sreče s konjunkcijo Sonca in Jupitra v vodnarju in isti dan bosta svojo konjunkcijo doživela še Mars in Lilith v biku. Zna biti, da bo petek dan, ko se nam bo vse zdelo popolno in bomo iskali nove ideje in želeli nova, tudi nevarna, preveč samozavestno izražena in v tabuje usmerjena telesna doživetja. Nič nenavadnega, da nas vesolje namerava končno malo umiriti, saj že v soboto prinaša tako imenovano retrogradno gibanje Merkurja, ki bo trajalo vse do 21. februarja in nam bo dalo priložnost, da se ozremo nazaj in dokončamo naloge, ki smo jih začeli.

Izbirajte svoje odločitve preudarno, mi pa vam bomo stali ob strani z zvezdnim namigom.

Srečno!

Prejšnji članekPašta fižol
Naslednji članekJogurtovo pecivo z jagodami
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -