Nedelja, 22. 8. 2021, Polna Luna v vodnarju

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu polne Lune v vodnarju, ki bo natančna ob 14.02. Popoldan si vzamimo čas za mir, počitek, razmišljanje o dogajanjih, ki so nas spremljala od 24. julija, ko smo imeli prvo polno Luno v vodnarju povsem na začetku tega znamenja, ter o področjih, ki so bila aktivna, kjer so se dogajale spremembe in smo jim namenjali ali pa so zahtevala največ svojega časa.

Dopoldan pa smo še zmeraj povabljeni, da se odpravimo kam v neznano, na še kakšno dogodivščino, izlet, da začutimo svežino novih poti, saj nam prav takšno energijo pošilja harmoničen trigon med Marsom v devici in Uranom v biku. Ni potrebno, da so te poti fizično naporne, lahko so povsem preproste, pomembno je, da nam bodo prinesle navdih.

Današnja polna Luna na zadnji stopinji vodnarja je kulminacija dogajanja od 24. julija, ki so ga spremljali nenavadni, nepričakovani dogodki, presenetljivi konci in novi začetki. Tudi če smo se delali slepe in gluhe, so nas dogodki dohiteli in nas prisilili v soočanje z resnico. Konjunkcija z Jupitrom pa nam govori, da je izid ne glede na vse srečen in nam prinaša zadovoljstvo. Zaradi retrogradnega Jupitra to zadovoljstvo ni glasno in se ne razkazuje, temveč je tiho, celo skromno in olepšano s ponižnostjo, ki nam je v naših življenjih običajno manjka. Pokažimo hvaležnost za vse, kar imamo ali smo imeli.

Luna bo ob 14.42 vstopila v znamenje ribe in vse se bo umirilo. Sprejmimo to planetarno povabilo in mir poiščimo tudi mi. Če smo ob vodi, nam bo to zlahka šlo od rok.

Danes Sonce ob 23.35 vstopa v znamenje device in nas vodi v deloven ponedeljek. Vse do večera imamo še čas, da na nek način brezskrbno uživamo poletje v njegovi toplini in moči, da začutimo lastne kreativne sokove, ki jih bomo v obdobju device prelili v oprijemljive rezultate.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -