Nedelja, 21. 3. 2021, Venera v ovnu ve, kaj hoče

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Današnje energije zagotovo niso dolgočasne, to jim je že treba priznati. Popoldan ob 15.16 bo Venera vstopila v znamenje ovna in poudarila vladavino tega ognjenega znamenja. Ljubezensko življenje bo postalo bolj strastno, odločno, neposredno. Sanje niso več dovolj. Sedaj želimo otipljivo in konkretno ter pri tem ne kompliciramo. Kdor nam je všeč, bo to tudi izvedel.

Popoldan bo Luna takoj ob prestopu v raka oblikovala kvadrat s Soncem v ovnu ter podčrtala nek nov začetek, ki se rodi iz krize, s katero se v sebi soočamo. Ta nulta stopinja srečanja med Luno in Soncem je zelo pomembna, saj se s krizo soočamo že v njenem štartu, kar je vsaj za moje dojemanje zelo pozitivno, saj imamo možnost, da korigiramo smer novega začetka. In pozno zvečer bo Merkur v ribah oblikoval sekstil z Uranom v biku, kar nam prinaša nove, sveže informacije, prebliske in uvide. Lahko nas obiščejo tudi v obliki sanj.

Dinamičen dan bo dobil tudi dobro dozo stabilne, fokusirane energije in moči, saj nas že spremlja trigon Marsa v dvojčku in Saturna v vodnarju, ki bo jutri najmočnejši in bo ohranjal vpliv do 24. marca. Poudarjena je visoka in stabilna sposobnost opravljanja težkih del, in ker govorimo o zračnih znamenjih, lahko to sposobnost usmerimo v zahtevne umske naloge – koncentracijo, natančnost, veliko mentalno delo, potrpežljivost -, kar je odlično za vse študente.

Luna v raku danes popoldan in jutri prejema pozitivne astrološke aspekte, kar je naklonjeno umiritvi našega čustvenega sveta in njegovih potreb. Pocartajmo se in pocartajmo tudi druge.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -