Nedelja, 21. 2. 2021, V tišini je jasnost

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Še en dan za tišino, odmik in mir, saj bomo le tako slišali.

Luna raste, raste skozi znamenje dvojčka in zbiranje pomembnih informacij se nadaljuje. Kar ste želeli, poslušajte. Čemur ste želeli, prisluhnite. Zračna znamenja so še vedno v ospredju in zračni tokovi, skozi katere z nami komunicirajo in nam nosijo nove informacije, še ne pojenjajo. Pravzaprav je danes njihov svojevrsten vrhunec, saj že čez nekaj dni Venera jemlje slovo od vodnarja in vstopa v znamenje vodnih rib ter bo konec distanciranosti, objektivnosti, analitičnosti, ki sedaj obdaja kraljico ljubezni. K sreči bodo informacije končno natančne, jasne in pravilne ter bomo z njimi lahko operirali.

Misli danes zaradi konjunkcije med Luno in severnim Luninim vozlom ne bodo le jasne, temveč bodo zaradi popoldanskega kvadrata z Neptunom tudi zmedene. Pripravimo se na to konfuznost in ji ne dovolimo, da nas prevzame. Minila bo. Če se bomo zvečer obdali z lepoto te iztekajoče se Venere v vodnarju in ji še naprej v večer vdihnili ščepec Jupitrovega optimizma, nam bo dobro delo. Kaj je ta lepota, ki nam bo vrnila nasmeh? je to sporočilo, knjiga, slika, glasba, oseba? Odprimo oči.

Merkurju smo res zaploskali, vendar se je treba zavedati, da bo svojo izhodiščno točko, iz katere se je začelo njegovo retrogradno gibanje, lovil še deset dni. Toliko časa bomo tudi mi potrebovali, preden bomo dosegli tisto miselno točko, iz katere se nam ne bo več treba obračati v preteklost. Potrpežljivost in jasnost, ki naj bo povezana z napredkom, novo vizijo, osvobajanjem od pokopališča idej, besed, ki so bolele in niso vodile nikamor več, sta rdeča nit tega obdobja. Ne si tega vzeti. Zagotovo neko področje naših življenj potrebuje prav takšen pristop.

Srečno, popotniki, srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -