Nedelja, 20. 6. 2021, Retrogradni Jupiter in Luna v škorpijonu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – vstopamo v dan, ko je Luna dopoldan še v tehtnici, popoldan pa že vstopi v škorpijona in spremeni način doživljanja sveta. Danes ob 17.05 se Jupiter, dobrodušni velikan, ki je od 14. maja v ribah, za štiri mesece obrača retrogradno, postopoma vrača v vodnarja ter se pridružuje retrogradni četici Saturna, Merkurja in Plutona. Kar štirje retrogradni planeti nam sporočajo, da z analizami o strukturah, v katere smo vpeti, in globokih notranjih spremembah, h katerimi nas energije usmerjajo, še nismo zaključili, Jupiter pa dodatno poudarja, da moramo najprej spremeniti svoj vzorec razmišljanja in delovanja v družbi, preden nam bo blagodejnost njegovega bivanja v ribah, v katere se vrača konec leta, povrnila upanje, romantiko, pravico do osebne renesanse.

Četudi se Merkur v sredo opolnoči obrača v direktno smer, je še vedno pod vplivom nejasnega, neodločnega Neptuna in se bo njegovega vpliva rešil šele 8. julija. Vem, ja, grozno dolgo obdobje nejasnosti je še pred nami in vsi komaj čakamo, da mine.

Luna v tehtnici je danes že naletela na kvadrat s Plutonom, ki vzbuja močna, konfliktna čustva. Morda nas bo že navsezgodaj nekdo hladil in zavrnil, razjezil, zmanipuliral, razočaral v naših pričakovanjih. Nadzorujmo našo željo po kaznovanju tistih, ki niso ničesar krivi.

Opoldne bo oblikovala trigon s Soncem ter se bo počutila veliko bolje, saj ji bo Sonce na zadnji stopinj dvojčka povedalo nekaj, kar jo bo umirilo in prineslo notranji sklad, ravnovesje med egom in čustvi ter sposobnost lažje izražanja in sodelovanja.

Ob 13.58 bo Luna vstopila v znamenje škorpijona. Vsa naša doživljanja bodo bolj globoka in intenzivna, strastna in ljubosumna, na vse ali nič. Imeli bomo tudi nekaj sreče, saj bo Luna ob 17.35 oblikovala trigon z Jupitrom ter se raznežila in prepustila svojim čustvom. Vse lepo in prav, dokler ne bo pozno zvečer oblikovala kvadrata z Marsom v levu. Trk fiksnih znamenj je zmeraj naporna reč, saj se raje skregajo do smrti, kot pa prilagodijo in popustijo. Je pa ta kvadrat uporaben, saj sprovocira iskrenost in to je nenazadnje tisto, kar pogrešamo te dni.

Ali je še kje kdo, ki rad živi v nevednosti?

Lepo se imejte in srečno na vseh vaših poteh!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekMesni polpeti s sezamom
Naslednji članekSušenje kakijev
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -