Nedelja, 2. 5. 2021, Ko v sivem dnevu najdeš toploto

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna pada in je v resnem, pogumnem, vztrajnem, odgovornem kozorogu, ki dogajanja v čustvenem svetu jemlje resno in mu niti na misel ne pade, da bi se na njihov račun zafrkaval, k otipljivim energijam pa danes prispevata še Venera in Lilith v biku, ki oblikujeta konjunkcijo ter dajeta glas potentni ženski energiji, ki v ljubezni hlasta po čutnem zadovoljstvu, namesto tega pa je zmožna tudi kulinaričnih umetnij ali pa samo oropati hladilnik.

Merkur v biku je v trigonu s Plutonom v kozorogu in danes imajo misli, besede, komunikacije posebno moč, informacije, ki jih oddajamo in sprejemamo, pa nas lahko ponesejo do globin nekega spoznanja. Vendar na harmoničen način, ne tako, da nas treščijo z lopato po glavi, kar seveda Pluton še dobro zna.

Res posebna nedelja, ko se zdi, da je najlepše ostati doma, in vendar Luna potrebuje nekaj izzivov, saj je pred njo dopoldan, nasičen s pozitivnimi energijami, ki jih nekako moramo izraziti. Za kozoroga pač vemo, da ni statično znamenje in rad premaguje ovire.

Jutro je prineslo senzualen trigon z Lilith in Venero ter romantičen sekstil z Neptunom, kar je gotovo najbolj naklonjeno tistim, ki si skupaj delijo posteljo. Nekateri se pripravljajo na mrzlo plavanje, kar bo prav tako uglašeno s potrebo po prizemljitvi in obenem dogodivščini pod sivim nebom, ki polni baterije.

Popoldan Luna oblikuje konjunkcijo s Plutonom in trigon z Merkurjem. Morda bomo odhiteli svoji strasti, obsesiji naproti, morda pa nadaljujemo po poti spoznavanja notranje moči. Poudarjena je tudi usklajenost med čustvi in besedami in želja, da bi spregovorili, se pogovarjali o pomembnih stvareh, nas ne bo zapustila.

Luna zatem ob 16.38 preide v fazo lera, praznega teka, in šele zvečer vstopi v znamenje vodnarja, ki ga v ponedeljek popoldan in zvečer čakata izzivalec Uran in Saturn, torej zova soočenje fiksnih energij in potrebe po spremembi nečesa, kar je globoko ukoreninjeno.

Užijte današnji dan in srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekBezgov čaj
Naslednji članekSkutina pogača s cimetom
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -