Nedelja, 19. 9. 2021, Pogumen potop v čustva Lune v ribah

Morda vas zanima

- Oglas -

Dogodivščine, ki jih je minula dva dneva izkusila Luna v vodnarju, so za nami. Naučili smo se nekaj o osebnih mejah, ugotovili, kako se umakniti iz napetih situacij in vseeno ohraniti dobre odnose ter spoznali ugodje, ko svoj čas naklonimo prijateljem, večji družbi in si vzamemo nekaj pavze od ljubezenskih zvez. Danes pa je Luna že v ribah in so emocije znova na dlani, blizu površja in vsem dobro vidne. In ker je Luna v dobrih odnosih z drugimi planeti, se počutimo dovolj varne, da jih tudi pokažemo.

Da Luna raste, že vemo in da bo v noči na torek polna, prav tako. Polne Lune se včasih bojimo, saj na plan kot plima prinese zgodbe in zadeve, s katerimi smo se ukvarjali, jih testirali, jim namenjali pozornost. Polne Lune so trenutek, ko neko dogajanje doseže svoj klimaks, vrh ter se zatem začne umirjati. Vse do prve mlade Lune, seveda, ki nas znova spodbudi k večji aktivnosti. In glede na to, da je tokratna polna Luna v ribah, bo ta vrhunec zelo čustveno obarvan, morda tudi solzav, a upajmo, da bodo to bolj solze sreče zaradi novih začetkov kot žalosti na račun preteklosti.

Luna bo danes popoldan obkrožena s skladnimi energijami. Stik z Venero nas dela bolj nežne, razumevajoče, kar na čustveni ravni potrebujemo bo usklajeno z ljubezenskimi željami. Večerni stik z Uranom nas ne glede na čustvenost, nostalgijo, ki se ji ribe rade predajajo spodbuja, da gremo naprej po novi poti.

Jutri nas čakata nežno srečanje Lune z Neptunom in bolj strastno s Plutonom, nakar bo torkovo jutro prineslo vstop Lune v ovna in na sploh zelo dinamičen, pozitiven, odločen dan.

Uporabite te ribje energije za ustvarjanje, glasbo, ples, meditacijo, čutenje samega sebe in svojih potreb. Spustimo iz sebe višek vode, ki se bo nabiral, ne skrivajmo se pred samim seboj, priznajmo si bolečino, ponudimo si odpuščanje in brezpogojno ljubezen, osvobodimo se samokontrole, jeze, frustracij. To zmoremo.

Lep dan in vse dobro!

Prejšnji članekKruhov puding z jabolki
Naslednji članekOcvrto je tako dobro
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -