Nedelja, 17. 10. 2021, Zadnji dan retrogradnega Merkurja

Morda vas zanima

- Oglas -

Če se še niste spočili, vam je danes z Luno v ribah na voljo še en takšen umirjen, meditativen dan. Luna v tem vodnem znamenju res ni polna energije, zato si prizadevajmo, da ji ne izpraznimo baterije. Vesela bo, če jo namočite v vodo, ji zavrtite glasbo, v roke potisnete čopič, jo peljete na sprehod, nahranite. Ob 19. uri zvečer oblikuje konjunkcijo z Neptunom in takrat jo velja potisniti v posteljo ter položiti k spanju.

V te preproste energije se bo danes vmešal le kvadrat Sonca v tehtnici s Plutonom v kozorogu, ki s svojo eruptivno, ukazovalno energijo izčrpava in slabi naš imunski sistem. Če naletimo na nekaj trmastega, zaletavega, željnega nadzora in ukazovanja, se temu raje izognite in vzemite slovo.

Danes ni dan za majhne vojne, saj ne prinašajo zmagovalca, le globoko utrujenost. Je pa dan za prijazne besede, s katerimi lahko nekemu obdobju, na katero nakazuje ta bojevita kombinacija Sonca in Plutona, pomahamo v slovo. To bomo storili s pomočjo retrogradnega Merkurja v tehtnici, ki oblikuje prijazni sekstil z Venero v strelcu in dovoljuje medosebno svobodo.

In to je zadnji dan retrogradnega Merkurja. Zadnji dan!

V tednu, ki prihaja, bo vlak, na katerem potujemo in se je nemogoče dolgo ustavljal na različnih postajah, krenil premočrtno naprej. Vožnja bo hitra, potrebovali bomo nekaj dni, da se navadimo na normalno hitrost dogodkov. Bodite potrpežljivi s seboj in predvsem z drugimi. Ves teden nas bo namreč spremljala naporna energija, ki jo bo sprožala tako polna Luna v ovnu kot bojevitost, trma, nasilnost Marsa in Plutona.

Spremljate Zvezdni namig, skupaj nam bo vožnja lažja in dogodki bolj razumljivi.

Lep dan in srečno!

Prejšnji članekBučni muffini
Naslednji članekKostanj – pečen, kuhan in surov
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -