Nedelja, 16. 5. 2021, Vse najboljše, bikica

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna raste in je v raku ter trenutno v istih čevljih kot Mars v raku – odločna in čustvena ter zelo aktivna. Če smo jima prisluhnili, smo že iz postelje, morda smo odtekli svoje, zaplavali, organizirali kosilo, spekli kruh z drožmi in še torto … Se vsekakor napolnili z zdravim adrenalinom.

Konjunkcije Lune in Marsa že dolgo nismo videli. Nazadnje se je zgodila pred dvema letoma, saj je Mars počasno potujoč planet. Videti je, da nam bo ta aktivnost in odločnost prinesla lepe stvari, še posebej, ker se dan nadaljuje skozi nežen, navdihnjen, prijazen trigon Lune z Neptunom, zelom primernim za rojstnodnevni pranovanje, h kateremu danes vabi moja najmlajša zvezda Lucia in večerni sekstil z Lilith, ki prinaša bolj drzne, ženstvene in senzualne energije.

Na nebu se že gradi prodoren, samozavesten, poln energije in telesne moči trigon Sonca v biku in Plutona v kozorogu, ki nam je že v danes v oporo pri doseganju ciljev, uresničevanju kariernih želja, začetku novega posla.

Še eno kratko opozorilo, ki mu bomo namenili posebno objavo in se imenuje retrogradni Merkur. Res je, da bo ta večni mladenič, Peter Pan, v navidezno zadenjsko gibanje preskočil 30. maja, dejstvo pa je, da že začenja izgubljati na hitrosti in je v tako imenovani stacionarni fazi. Opozarja nas, naj pohitimo.

Če smo nameravali odpreti še kakšen nov projekt, kupiti pomemben tehnološki pripomoček, oddati diplomsko nalogo, prošnjo za gradbeno dovoljenje in kar je še teh komunikacijskih obveznosti, storimo to sedaj. Če imamo na jeziku še kakšen pomemben govor, spregovorimo. Predvsem pa opazujmo in si zapisujmo, saj se na to točko, kjer smo dandanes, še vrnemo. Z nje se bo namreč 23. junija začel Merkur natanko ob polnoči znova direktno gibati in prinesel rešitva za vprašanja, ki so še nerešena.

Lep dan ter Peace&Love!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekČebulni polnozrnati kruh
Naslednji članekHrenova omaka
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -