Nedelja, 15. 8. 2021, Pokažimo toplino, privabimo ljubezen

Morda vas zanima

- Oglas -

Z Luno v škorpijonu, ki te dni barva naša čustvena doživljanja, v ospredje prihajajo močne, doslej neizražene emocije, ki nas s svojo globino lahko presenetijo, razkrijejo naše majhne intimne skrivnosti, nas opozorijo na situacijo ali osebo, ki smo jo zakopali globoko v podzavest, sedaj pa prihaja na plan – ne zato, da bi nas strašila, temveč da nas prebudi, strezni in se z njo in energijami, ki jih nosi, pogumno soočimo. Če že lahko pobegnemo od sveta, od samih sebe ne moremo zbežati.

Današnji dan v sebi nosi nekaj sladkosti in grenčin. Imamo kvadrat Merkurja in severnega Luninega vozla, ki prinaša nove, stresne informacije in nepričakovane resnice. Imamo pa tudi sposobnost, da se jim prilagodimo in jih sprejmemo, kar je zelo koristen, uporaben talent, saj nam pomaga, da se premaknemo naprej in ne obtičimo v luknji osebne prizadetosti.

Luna v škorpijonu ima popoldan pomembno srečanje s Soncem v levu, s katerim oblikuje kvadrat in z njim prihaja preizpraševanje naših minulih dejanj. Želja po intimnih, globokih čustvenih kontaktih je v nasprotju s potrebo našega ega po družabnem, veselem življenju.

Ovire, s katerimi se bomo srečali, nas spodbujajo k delovanju – brez skrbi, ne bomo padli v depresijo in se predali žalostnim mislim, temveč aktivno poiskali način sobivanja, ki bo Luni v škorpijonu dokazal, da nam ni vseeno za njene potrebe. Negujmo te intimne energije, dajmo jim veljavo, pokažimo skrb, a tudi občudovanje in ljubezen, ki ju Sonce v levu prav tako potrebuje.

Dan bomo s pomočjo sočutnega Neptuna in predanega Plutona sklenili v ravnovesju in notranjem zadovoljstvu. Ne ovirajmo pretoka teh dobrih, pozitivnih energij z ljubosumjem, užaljnostjo, morda celo željo, da bi nekoga namerno prizadeli in tako pokazali, da smo sami ranjeni. Imamo sposobnost zdravljenja naših odnosov, če le pogledamo malo onkraj sebe in zagledamo širšo sliko dogajanja.

Danes se lahko tudi zahvalimo Veneri v devici za vsa njena prizadevanja, da bi naše ljubezni dobile konkretno obliko. Jutri zjutraj ta kraljica vstopa v znamenje tehtnice, v katerem je na višku svojih moči in bo širila svoj dober vpliv vse do 10. septembra. Ljubezen postaja harmonična, medsebojni stiki lažji, mi pa bolj zapeljivi. Lahko se je srčno veselimo.

Srečno in lep dan!

Prejšnji članekBreskov liker
Naslednji članekPopečeni jurčki
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -