Nedelja, 14. 3. 2021, Čuteče z Luno v ovnu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna je v ovnu in raste. Prešla je porodne krče mlade Lune, ko je plavala v oceanu različnih in kljub vsemu pozitivnih emotivnih izkušenj, doživljala transcendenco zavesti, spremembe v čustvovanju, ki jih lahko primerjamo z oseko in plimo ter vse to preživela, preplavala in je sedaj na suhem.

Greje jo ogenj in ji daje odločnost, da nadaljuje, kar je začela. Dopoldan prinaša sekstil z Marsom, ki iz zračnega, komunikativnega dvojčka podpira in razpihuje ogenj, torej Lunino odločnost, osredotočenost na akcijo, delovanje, zasledovanje nekega cilja. Če ga danes še nima, ne bi bilo slabo, da si ga omisli. A naj ne začne prehitro in prenaglo, naj raje odmerja svoje korake, saj se bo v navalu akcije že popoldan zaletela v Kirona.

To je trenutek, ki zahteva nekaj več pozornosti v medsebojnih odnosih, občutljiv trenutek, ko komaj rastoča, zdaj že navdušena Luna neposredno izkusi nekaj, kar je ranljivo in mehko kot na primer ježev trebušček. V tem srečanju z ranljivostjo človeka bi bilo najbolje, da pokažemo čuteči pogum, se umirimo ter izkažemo potrpežljivost in modrost, ki izhaja iz minulih dnevov velikih odločitev in velikega trpljenja. Konjunkcija s Kironom traja vse do 18. ure, ko bo Luna (v svoje olajšanje) odpotovala naprej.

Da je današnja nedelja naklonjena bolj mirnim, odmerjenim korakom kaže tudi večerni sekstil Lune s Saturnom v vodnarju, ki čustvom daje stabilnost, ravnovesje, zdrave notranje meje. S temi stabilnimi energijami nas bo Luna pospremila v ponedeljek, ko si bo končno lahko privoščila nekaj ovnovskega dirjanja oziroma akcije. Kar je še eno znamenje, da današnja umirjenost jutri prinaša nagrado.

Povejmo še, da so pred nami zadnje ure Merkurjevega potovanja skozi znamenje vodnarja. Jutri nekaj pred polnočjo bo vstopil v ribi in jih zapustil 4. aprila. Tako je, vodne energije nas bodo spremljale še naprej in bodo ta teden še zmeraj krepke. Poleg Merkurja v ribah v tem znamenju do 20. 3. ostaja Sonce in do 21. 3. Venera, nakar oba vstopita v ovna, začne se pomlad in obilje življenja.

Merkur bo tem ognjenim, strastnim, odločnim energijam vdihoval bolj nežne, šepetajoče, romantične, poetične besede. Pridoma ga lahko uporabijo vsi, ki želijo ostrino, natančnost, vizionarsko distanciranost in odločnost nedavnih besed in posledice, ki so iz tega nastale, nadgraditi po najbolj ustreznem zvezdnem scenariju. Z nežnostjo, prijateljstvom, ustvarjalnostjo, ki prinaša najlepšo poezijo, slike, glasbo, ljubeča šepetanja in globoka gledanja v oči.

Lep planetarni teden nas čaka. Srečno!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si.

Prejšnji članekNewyorški cheesecake
Naslednji članekFokača s čebulo in oljkami
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -