Nedelja, 11. 4. 2021, Ko oven reče “pa kaj”

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Zehanje je nalezljivo in jaz kar ne morem nehati. S padajočo Luno, ki je v svoji najbolj črni fazi, je počitek dejansko najbolj samoumevna stvar. In dež, ki pada, nas pri tem povsem podpira.

Padajoča Luna v ovnu je na tem, da se v ponedeljek ob 2.20 prenovi v mlado Luno in se okrepčana z večinoma pozitivnimi astrološkimi vplivi poda na novo, svežo pot novim izkušnjam naproti. Prihodnja dva tedna, vse do polne Lune, ki bo 27. aprila v znamenju škorpijona, imamo čas, da širimo svoja obzorja, ugriznemo v nove projekte, naloge, pokažemo svoj pogum in odločnost.

Ta mlada Luna bo morda največji blagoslov za vse, ki jih dajeta sramežljivost in nezaupanje vase, povezano s tem pa občutek, da v čakanju na pravi trenutek, pravi navdih, prave okoliščine vse lepe priložnosti gredo kar mimo. Mlada Luna v ovnu je klic, ki sporoča, da je napočil trenutek, ko smo vabljeni aktivno sodelovati v življenju. In če ovnu kaj ne uspe, veste kaj naredi? Obupa? Odneha? Se smili samemu sebi? Neeee. Reče si “pa kaj” in gre naprej.

Zjutraj smo se resda zbudili na levo nogo, saj je bila Luna v konjunkciji s Kironom ter nas je spomnila na nek občutek, ki nas še vedno dela ranljive. Iz tega ne gre delati panike, saj imajo vsa naša čustva legitimnost obstoja, obenem pa to niso edina doživljanja, ki so nam danes naklonjena.

Že zjutraj bo sledil lep, stabilizacijski sekstil s Saturnom in severnim Luninim vozlom, ki nas bo potegnil iz luknje. Lotili se bomo opravkov in jih počasi, vendar zanesljivo uresničevali. Občutek, da delamo prav, bo ostal z nami tudi popoldan. Obenem bomo sposobni zaradi konjunkcije Lune in Merkurja v ovnu ubesediti svoja čustva in misli. Seveda ne skozi napad – neposrednost in iskrenost lahko izrazimo tudi v bolj sočutni obliki ter pokažemo, da nam je mar ne le za resnico, temveč tudi za drugo osebo, ki preprosto NI naša kanta za smeti.

Počivanje, urejanje stvari in pogovarjanje si danes gresta z roko v roki. Jutri je tako in tako ponedeljek, ko se bomo zbudili z energijami aktivne mlade Lune ter se počutili, kot da nas nič več ne ustavi. Temu bomo namenili poseben zapis. Za danes pa bo dovolj, če se zavedamo, da je prav komunikacija s svojimi odlikami in manipulativnimi pastmi ena glavnih tem tedna, ki prihaja.

Če nas že danes dajejo konfliktne, nekoliko naporne, še nepredelane emocije, se za njimi skriva kvadrat Venere in Plutona, ki smo ga omenjali že včeraj. Pustimo preteklost preteklosti, pa nas čustvene igre in igrice ne bodo utrudile.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -