Nedelja, 10. 10. 2021, Jutri se Saturn premakne naprej

Morda vas zanima

- Oglas -

Medtem ko nam je burja prepihala misli in posušila perilo, koga pa tudi nagovorila, da je prižgal centralno ali zakuril peč na drva ter se prepustil čarodejstvu jesenske toplote in dobrih filmov, se gospod Saturn, naš strogi učitelj, pripravlja, na jutrišnji premik naprej.

Aja, smo pozabili, da je bil retrograden že od 23. maja? Smo pozabili, da se je usedel na naše finance, potegnil ročno zavoro nad našimi poslovnimi odločitvami, poskrbel za prevlado birokratov, poglobil materialne skrbi, nam pred nos pripeljal nove avtokratske, despotske omejitve? Da, to so področja, nad katerimi vlada in k sreči bo od ponedeljka naprej tudi na teh področjih zapihal nov veter.

Jutri ob 4.17 se bo prenehalo Saturnovo retrogradno gibanje in sprostilo dogajanje v moji 8. hiši denarja in skrbi, povezanih s tem. Še dobro se spomnim, kakšno olajšanje je zavladalo, ko je zapustil to 8. hišo in kakšne skrbi je obudil, ko se je vrnil vanjo. Kmalu jo bo povsem zapustil in rečem vam, da bo pasalo, o kako pasalo.

Prihodnji ponedeljek, 18. 10., bosta s svojim retrogradnim gibanjem prenehala tudi Jupiter in Merkur. Zato bo, drago bralstvo, še nekaj dni potrpežljivosti kmalu sprostilo velike, prevelike napetosti, ki so se zgostile okoli nas.

Današnje dogajanje z Luno v strelcu je harmonično in naklonjeno pogovorom, širjenju obzorij, druženju z ljudmi različnih filozofij, ki drug drugemu dopuščajo svobodo misli in izražanja. Bojne sekire smo zakopali, se združili v sorodno mislečih dogodkih, povedali besedo ali dve tudi o antifašizmu.

V ponedeljek bo Luna v strelcu vse do 19.15 v praznem teku in svobodna volja bo še bolj izrazito prisotna v naših besedah in dejanjih. Zaradi Venerine konjunkcije z južnim Luninim vozlom se bomo ukvarjali tudi z osebami iz preteklosti, ki smo jih pustili za seboj, a se sedaj želijo vrniti in ostati del naših življenj. Na takšen ali drugačen način. Upam, da vam bo njihov povratek ustrezal, ni pa nujno, da jih prav vse potrebujemo. Da, stari prijatelji, s katerimi smo izgubili stik, so dobrodošli, če so dobronamerni in nam niso ostali nič dolžni. Stare ljubezni, ki silijo v ospredje, pa so nekaj, o čemer velja dobro razmisliti. Ste prepričani, da jih potrebujete in vam koristijo? Potrebno si bo odgovoriti tudi na takšna vprašanj.

Srečno v novem tednu in dovolite Saturnu, da vas odgovorno vodi naprej iz materialne, družbene godlje, v katero ste morebiti padli.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekRižota s suhimi jurčki
Naslednji članekKorenčkova kremna juha
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -