Nedelja, 1. 8. 2021, Odločitve srca

Morda vas zanima

- Oglas -

V prvi avgustovski dan vstopamo s padajočo Luno v biku, Sonce in Merkur sta v levu, Venera in Mars v devici, Jupiter in Saturn v vodnarju. Luna je včeraj oblikovala kvadrat s Saturnom in doživeli smo neko čustveno distanciranje, njeno konjunkcijo z Uranom, ki išče osvoboditev, pa prespali. Kljub temu je v zraku ostalo nekaj uranovskega naboja, ki nam daje nove čustvene navdihe, zamisli, ideje, želje.

Luna bo nove planetarne aspekte oblikovala šele popoldan, in sicer sekstil z Neptunom v ribah in trigon s Plutonom v kozorogu, kar ni slaba kombinacija za konec njenega potovanja skozi to zemeljsko, čutno znamenje.

Sekstil z Neptunom povečuje njeno intuicijo, kreativnost, sanjam daje oprijemljive možnosti, da se uresničijo. In če jih bomo peljali naprej, se jim prepustili, bo večerni trigon s Plutonom oplemenitil to čustvovanje, emocionalno izmenjavo, medsebojno zaupanje.

Dan bo tudi zaznamoval Merkur, ki ima aktiven dan. Njegov sekstil s severnim Luninim vozlom nam daje nove, pomembne informacije, nakar Merkur s Soncem popoldan oblikuje natančno konjunkcijo, kar bo na nekatere dogodke postavilo piko na i.

Slišali, povedali smo, kar smo imeli za slišati in povedati, oblikovali bomo neke sklepe, si naredili listek z opombami. Ker se konjunkcija dogaja v levu, naše srčne ugotovitve ne bodo mlačne, tihe, temveč odločne, glasne, strastne, tudi dramatične in ne bomo si dovolili, da bi nas kdo prepričal v nasprotno.

In je že tako, da se bomo od dneva poslovili z opozicijo med Merkurjem in Saturnom. Tista ugotovitev od prej bo dobila novo dimenzijo, saj bomo z njo nasprotovali Saturnu, torej neki avtoriteti, staršu, šefu, nadzoru, omejitvam, pravilom, ki se nam postavljajo na pot.

Saturn nas želi spraviti na trdna tla, oklestiti naše velike ugotovitve, drži nas na razdalji in nam strogo žuga. Konflikt je neizbežen, nas pa pelje do torkovega trigona Merkurja s Kironom, ko bodo pogovori, ki se nadaljujejo, imeli zdravilni učinek in bomo veliko lažje skomunicirali tisto, kar nas moti.

Srečno na današnjih poteh in lep dan!

Prejšnji članekLady killer
Naslednji članekSirup iz črnega ribeza
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -