Četrtek, 9. 9. 2021, Lune išče tiste, ki so na njeni strani

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu rastoče Lune v tehtnici in z njo rastočih partnerskih dinamik ter na sploh vseh odnosov, tudi službenih. Luna išče soglasje, dogovore, sklepa kompromise, kliče, se dogovarja, vzpostavlja ravnotežja med ljudmi in čez dan ji bo tovrstno obnašanje šlo dobro od rok.

Večer bo nekoliko drugačen, saj bo kvadrat s Plutonom pritisnil na stari gumb neprijetnih in nelagodnih partnerskih občutkov. Želeli bomo na plan stresti stare zamere, prebudile se bodo destruktivne želje, želeli bomo rušiti, kar smo nekoč gradili. Odnosi zahtevajo reformacijo, notranjo preobrazbo. V nas je moč, da to storimo, vendar ne bi bilo slabo, če bi to moč nadzorovali in usmerjali njene nekontrolirane izbruhe.

Občutke, ki se bodo vzbudili, bo zatem razpihnil še Jupiter. Resda v načeloma harmoničnem trigonu z Luno, ki pa bo svojo pozitivno, mirno energijo lahko pokazal le, če mu bomo po napornih plutonovskih čustvih pustili nekaj dobrega, na kar se lahko opre.

Možno je torej, da bomo danes nekaj zrušili ali spremenili, preobrazili, vendar ne pretiravajmo in ne žagajmo tudi zdravih vej. V nasprotnem ne bomo imeli na čem sedeti.

Dodajmo, da se jutri izteka dan Venerinega bivanja v znamenju tehtnice. Kraljica ljubezni in vsega lepega bo v petek ob 22.39 vstopila v znamenje škorpijona ter prenehala z vlogo prijazne, uglajene dame, ki želi biti vsem všečna in trpi, če temu ni tako. Pokazala nam bo svoje drugačne, bolj strastne, tudi posesivne, ljubosumne, na samo eno določeno osebo fiksirane emocije ter bo svojo moč črpala iz največjih globin. Predvsem pa nima zavor, da pokaže, kdo ji je všeč, četudi to ni družbeno sprejemljivo in prinaša nasprotovanja javnosti. Jo prav eno figo briga.

Teh nekaj ur njenega bivanja v tehtnici uporabimo za socialno šarmiranje. Odprimo si še kakšna vrata, vržimo trnek z dobro vabo, ohranimo nasmeh, privabimo nove prijatelje in zaveznike. Do 7. oktobra, ko bo Venera zapustila znamenje škorpijona, bo naša energija v družbi in odnosih povsem drugačna, bolj intenzivna in zato tudi manj sprejemljiva. A kot že rečeno, nas to ne bo niti najmanj brigalo.

Srečno danes in naredite si lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekZapečen krompirjev pire
Naslednji članekFigovi piškoti
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -