Četrtek, 9. 12. 2021, Luna v vodnarju in provokacije

Morda vas zanima

- Oglas -

Bo komu kaj lepega prinesla današnja konjunkcija Lune in Jupitra v vodnarju? Aktivna bo ves dopoldan. Luna bo naklonjena tudi provokaciji, izzvala bo Marsa v škorpijonu in z njim naše reakcije in morebitne akcije, ki pa nas bolj kot ne izčrpavajo. Če že iščemo srečo, jo najdimo v bolj distanciranih, filozofskih vodah. Vpletanje čustev nam je zaenkrat odveč.

Ne nazadnje smo v decembru in še vedno pod vladavino strelca ter z njim v določeno področje našega življenja vnašamo prepotrebni entuziazem, ki pa je včasih tudi pretiran. Kot te dni v odnosih vladarja strelca Jupitra do Marsa, od katerega se preveč pričakuje, saj je trenutno v bolj introvertiranem, čeprav še vedno osredotočenem, močnem, vztrajnem, strastnem stanju. Mars je samo še do ponedeljka v znamenju škorpijona, nakar skoči v strelca in potegne kot ferrari. Uporabimo njegovo sposobnosti, ampak ga trenutno niti ne izčrpavajmo preveč.

Luno v vodnarju je torej bolje pustiti v prijateljskih vodah, tam bo največ dosegla. Popoldan prestopi v znamenje ribi, naredi kvadrat s severnim Luninim vozlom ter se ji pod vplivom novih informacij odpre cela nova paleta vprašanj. Kako naj Luna v ribah v takšnih novih situacijah sploh reagira drugače, kot da se prepusti toku? Jutri dopodan ji bo bolj jasno, svoje ji bo povedal Uran, nakar bo s petka na soboto doživela novo krizo zavesti ob filozofski debati s Soncem.

Naš čustveni svet bo spremenljive narave. Ljubezenski pa čaka na svoje srečanje s Plutonom. Venera v kozorogu bo namreč srečala Plutona v kozorogu, kar lahko v odnose prinese ohladitve ali pridobitve in koristi. Zemeljsko znamenje kozoroga je sposobno ustvariti močne alianse.

Začelo se bo obdobje preverjanja partnerskih in poslovnih odnosov, tudi našega odnosa do denarja in vsega, kar je lepo. Kozorog varčuje, lahko je tudi skopuški, in zna biti, da bo šparovna postala tudi Venera – v odnosu do svoje denarnice in njene vsebine, v odnosih v partnerstvih, v izpolnjevanju želja. Ugotovili bomo, da se nekatere zgodbe spreminjajo. Ljubezni so v fazi preobrazbe, ki bo zaradi retrogradne Venere trajala do marca 2022. V nas bo nekaj dozorelo in se spremenilo.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -