Četrtek, 8. 7. 2021, Dan Venerine osvoboditve

Morda vas zanima

- Oglas -

Vse do popoldneva smo v času Lune v dvojčku, ki je v leru in ne prejema nobenih planetarnih aspektov. To je trenutek, ki ni najbolje naklonjen komunikacijam, saj smo brez fokusa, raztrganih misli in odgovori porajajo samo nova in nova vprašanja.

Glede na to, da je tudi Merkur začasno v fazi praznega teka, smo tudi nervozni, raztreseni, izgubljamo stvari, padajo nam iz rok. Najbolj nam bo ustrezalo, če se vsaj malo odpravimo na zrak in prepustimo vetru, da nam prepiha možgane.

Ob 15.51 Luna vstopi v znamenje raka, v katerem se bo v soboto malo čez polnoč porodila kot mlada Luna, pozno popoldan in zvečer pa bo že čutila pozitivne, optimistične vibracije trigona z Jupitrom v ribah, kar je naklonjeno večjemu notranjemu miru, stiku s samim seboj, izražanju čustev na umirjen način, jasno in razumljivo.

Zvečer bo nastopil natančen kvadrat Venere v levu in Urana v biku, tisti nepredvidljivi in osvobodilni faktor, o katerem govorimo že nekaj dni. Venera je šla v opoziciji s Saturnom skozi zamrznitev partnerskih odnosov, v trigonu s Kironom ji je uspelo spregovoriti o svojih težavah, danes pa bi sledila kulminacija njenega boja za prepoznanje in veljavo.

Držim vam pesti, da se bo vse uspešno izteklo in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -