Četrtek, 8. 4. 2021, Riba zmore več

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Današnja padajoča Luna v ribah s svojimi sanjavimi, romantičnimi, neoprijemljivimi in tudi zaspanimi vibracijami ni najbolj posrečena sopotnica tistim, ki imajo pričakovanja ter potrebujejo energijo, odločnost in motivacijo.

In ker bomo s to ribjo konfuznostjo imeli opravka še prihodnje dneve, ko bo tenčica nejasnosti in neodločnosti zaobjela še Marsa, in ker nas svež, nov začetek šele čaka, in sicer z nedelje na ponedeljek z mlado Luno v ovnu, velja sprejeti, da je pred nami dan, ko je kakršno koli odločanje in ukrepanje precej brezplodna oblika izkoristka teh energij.

Luna bo danes popoldan resda deležna pozitivnega navdiha, saj bo oblikovala prijateljski sekstil z Uranom v biku ter se bo ob neki novi ideji, pobudi, spremembi okolja tudi zdramila. Težave znajo nastati zaradi kvadrata s severnim Luninim vozlom v dvojčku, ki bo aktiven od večera naprej.

Gre za občutke razdvojenosti, ki jih prinašajo nove informacije in jih moramo sprocesirati, preden lahko naredimo korak naprej. Gre za soočanje s potrebo, da bi izvedeli več in zanikanjem, da smo nekaj neprijetnega, dvomljivega in neusklajenega sploh slišali. Riba ima resda raje pravljice kot bolečo resnico, kdaj pa se tudi zgodi, da se naveličana vsega sooči, pogleda resnici v oči in se postavi zase.

Odločanje bo težje kot običajno, saj smo že pod vplivom kvadrata med Marsom in Neptunom, ki bo natančen jutri, vendar že danes prinaša občutke, da so naše akcije brezplodne, brezciljne, da nečesa, kar bi nam omogočilo napredek, ne vemo in niti ne vemo, kje to poiskati.

Če v pomoč že danes pogledamo jutrišnji dan, nam petkov popoldan s kvadratom med Luno in Marsom le prinaša priložnost neke iskrenosti, ki pa bo potrebovala spodbudo, četudi v obliki spora in dvignjenih tonov. Mars v dvojčku zagotovo navija za jasnost informacij in za Luno ne bo slabo, če se odpove plavanju v motnih vodah.

Ja, povsem možno je, da bodo informacije bolele, ampak takšni pogovori imajo tudi zdravilno noto. K temu nenazadnje kliče še konjunkcija Merkurja in Kirona v ovnu, prav tako natančna jutri, ampak aktivna že danes, ki spodbuja neposrednost in odkritost. Če v takšne trenutke dodamo ribje sočutje in odpuščanje, smo združili najboljše iz obeh svetov. Natanko tisto, kar lahko pozdravi tako občutljive, ranjene trenutke in nas popelje naprej. Z modrostjo, ki sprejema tisto, kar je potrebno storiti, se izogne drami in stavi na iskrenost, lahko samo pridobimo.

Srečno in imejte lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -