Četrtek, 7. 10. 2021, Dan, ki obuja neprijetne spomine

Morda vas zanima

- Oglas -

Čeprav se je Pluton premaknil naprej in nas spodbuja, da za seboj pustimo kopanje po preteklosti ter svojo notranjo moč uporabimo za oblikovanje prihodnosti, je to počasen proces. Izzivi, s katerimi se bomo srečevali te dni, bodo še malo obujali stare bolečine in nas vrnili celo v čas, ki se je dogajal sredi januarja 2020.

Če se spomnite, kaj ste takrat počeli (jaz se in spomin je še vedno neprijeten) in kako reagirali na nekaj, kar vam je bilo (in vam je še sedaj) zelo pomembno, potem boste vedeli, kako te dni NE reagirati. Zna biti, da boste z nekom obujali spomine na tiste januarske dogodke, vendar to lahko storite na drugačen način, bolj mirno, brez metanja bomb in brez namena, da nekoga globoko ranite, saj boste dejansko ranili sami sebe, tistega drugega pa zgolj oddaljili.

Zveni preprosto, čeprav ni in bodo stari vzorci prizadetosti priplavali na plan. Pogovori o njih bodo koristni le, če bomo znali preseči jezo, ki nas spremlja že ves ta čas.

Sobota bo dan, ko bodo neprijetni, plutonovski spomini dosegli svoj vrhunec. Ravnajmo iz občutka ljubezni, ne maščevanja, saj nam bo že sobotni popoldan dal priložnost, da spočijemo svoje srce.

Luna v tehtnici danes zjutraj oblikuje kvadrat s Plutonom, kar bo obudilo ljubosumne, posesivne, tudi manipulativne energije, s katerimi bomo skušali prisiliti druge, da nam pokažejo ljubezen. A ker to pravkar berete, se boste zavedali teh energij in vam na njih ne bo spodrsnilo.

Luna zatem gre v dolgo fazo praznega teka, ko naša dejanja nimajo več pravega učinka in popoldan ob 16.22 vstopa v škorpijona. V petek bo škorpijon aktiviral kvadrat s Saturnom in opozicijo z Uranom, Sonce pa bo oblikovalo konjunkcijo z Marsom. To je dan, ko bo naš jezik oster, naša dejanja pa nagla in morda tudi nepremišljena. Imeli bomo veliko energije, ki jo je najbolj usmeriti v telesne aktivnosti, saj se bomo tako prej umirili in ohladili.

Danes je tudi dan, ko bo Venera zamenjala svoje bivališče in stopila v znamenje strelca. To bo v ljubezenske zgodbe prineslo olajšanje, jim dalo vizijo prihodnosti, nas povezalo v aktivnostih, ki dajejo občutek svobode, se torej dogajajo na zraku, v naravi, med športnimi dejavnostmi ali pa v skupnem širjenju obzorja s pomočjo študija, tujih jezikov, filozofije, potovanj.

Strelčevske optimistične, svobodoljubne energije bodo okrasile vikend in dajmo jim priložnost, da nas navdihnejo.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -