Četrtek, 6. 5. 2021, Igrivo in ustvarjalno

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna je v ribah in pada, zaspanost je večja kot običajno, in vendar … Če se predamo intuiciji in odpovemo želji, da bi vse razumeli, je pred nami pozitiven dan, v katerem je poudarjena želja po druženju, odkrivanju nečesa novega, domala zlitju s svojim okoljem, občutku, da smo eno. Luna v ribah se namreč s planeti v zemeljskem biku lepo meša in to povezovanje si lahko predstavljamo kot glino, voljno, ne presuho ne prevlažno, ki ji lahko z medsebojnim povezovanjem dajemo katero koli obliko.

Jutro prinaša sekstil Lune s Soncem, kar je predvsem prijateljski aspekt in ga velja uporabiti za iskanje rešitev, ustvarjalnost in sodelovanje, še posebej med ženskim in moškim spolom. Projekti, kjer se izmenjujejo ideje, navdihi in iz njih nastaja nekaj konkretnega, oprijemljivega, so ta dopoldan naš cilj. Aspekt sekstila potrebuje le nekaj spodbude, da se aktivira in žanje uspeh.

Popoldan sledi Lunin sekstil z Lilith, ko lahko postanemo bolj predrzni, izzivalni, saj zna Lilith v senzualnem biku, torej tista samosvoja ženska energija, ki izziva uveljavljeni red in njegova pravila, Luno v ribah pogledati globoko v oči in ji povedati nekaj vabljivega. Izziv je lahko tudi poslovne narave, ne zgolj ljubezenske, podan rasda skozi ženska usta, a z obljubo nečesa materialnega, denarnega, kar nam prinaša koristi.

Ob večerni konjunkciji Lune z Neptunom bomo že plavali, saj se bodo ribje energije, naše čustvene potrebe, združile s samim vladarjem morja v en velik zadovoljen emocionalni val. Če smo uspeli čez dan slediti tem vodnim tokovom, ki iz nas izvabljajo bolj intuitiven način doživljanja sveta, delovanja v njem in odzivanja nanj ter jim glede na podporne zemeljske energije velja zaupati, bomo zvečer zadovoljni kot kakšen delfin. Pozitivni občutki se bodo namreč nadaljevali globoko v noč in resnično niso napačne narave. Kaj bomo z njimi? Karkoli želimo. Kogar čaka ustvarjalno delo, naj se mu preda. In si že danes napiše opravičilo, naj ga jutri dopoldan, ko bo Luna kar nekaj ur v fazi lera, praznega teka, vsi pustijo pri miru.

Ne smemo spregledati niti današnje velike podporne energetske točke, ki se ji reče trigon Venere v biku in Plutona v kozorogu. Gre za sodelovanje, skozi katero lahko dobimo, kar si želimo. Ni nujno, da za tem stojijo ljubezenske želje. Ta energija je uporabna za karkoli ustvarjalnega, temeljitega, osredotočenega in narejenega s ščepcem strasti, kar glini, ki jo že ves dan intenzivno oblikujemo, daje privlačno obliko. Podpira tisto, kar zahteva poglabljanje, raziskovanje, mirno vztrajnost in harmonično delovanje.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -