Četrtek, 5. 8. 2021, Tiho čustvovanje Lune v raku

Morda vas zanima

- Oglas -

S padajočo Luno v raku in njenim edinimi dnevnim aspektom, sekstilom z Marsom v devici, je pred nami čustveno miren dan. Pri čemer ne smemo pozabiti, da je Luna v raku že sama po sebi ranljiva, preobčutljiva in jo zlasti družinske dinamike nenehno srbijo in dražijo.

Ker je padajoča, je nastopil trenutek emocionalnega čiščenja starih ran, zaključevanja nekih obdobij, sloves, kar lahko spremljajo tudi solze, ki so v takšnih trenutkih nujne in zdravilne.

Z Luno v sekstilu z Marsom v devici bomo dopoldan zmerno aktivni in delavni, naklonjeni bomo natančnosti in storilnosti. Zvečer sledi kvadrat s Kironom, ki seveda odpira stare družinske dinamike in občutke nesprejetnosti, nerazumevanja.

Petek bo imel kar nekaj svetlih trenutkov, večerna opozicija Lune s Plutonom pa je tisti vsakomesečni dogodek, ko se čustvena pričakovanja ne izidejo in se počutimo od nečesa odrinjene proč. To so igre moči, ki prinašajo kontrolo. Tovrstne distance je potrebno spoštovati, se umakniti in spoznati, da trkamo na napačna vrata.

V soboto zjutraj bo Luna vstopila v leva ter se v nedeljo preporodila kot mlada Luna. Njej namenjamo posebno objavo.

Mirno v tem četrtkovem dnevu, naredite ovinek in potočite to solzico ter pogumno naprej!

Prejšnji članekPred mlado Luno v levu
Naslednji članekOcvrte bučke s sezamom
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -