Četrtek, 4. 3. 2021, Mars, kam se ti mudi?

Morda vas zanima

- Oglas -

Dober dan!

Mars, ki je zjutraj stopil v znamenje dvojčka, me že prehiteva in zdi se mi, da zamujam. Pa smo komaj na nulti stopinji tega zanimivega, spremenljivega, hitrega, komunikativnega, simpatičnega, informacije srkajočega znamenja. Novice hitijo z vseh strani, usmeritve, ki zahtevajo telesno in umsko agilnost, se vrstijo in pričakuje se sposobnost raznovrstnosti dojemanja in odzivanja. Če vam je znan botanični svet subtropske Afrike in na primer kultura žitaric Venezuele, boste glavni v razredu, profesor pa bo očaran. Ali raje nekaj bolj sodobnega, denimo sposobnost programiranja in sočasno znanje oblikovanja spletnih strani. Če ste hecker, pa ste tako in tako Car. Dvojček bo redko kdaj priznal, da nečesa ne ve, in si bo informacijo, s katero bo svoje znanje “dokazal”, raje izmislil, kot da bi ostal tiho. Včasih ga je dobro razkriti. Naj se nauči tudi soočanja z resnico.

Do konca aprila bo Mars potoval skozi dvojčka in krog naših znancev, druženj se bo razširil. Pomembna nam bo postala športna aktivnost ali pa gibanje na sploh. Dvojček potrebuje zrak in Mars v dvojčku potrebuje gibanje na zraku. Če je ob tem v družbi, je še bolj vesel. Do sredine marca ima Mars precej prosto pot delovanja in hiti brez ovir naprej.

Glede na to, da njegove informacije predstavljajo tudi nove začetke in da je naslednji teden, 13. marca, na nebu mlada Luna, ki prav tako predstavlja nove začetke, bi se priporočalo, da se usmerite v zaključevanje starih ciklusov, ki so se odprli zadnje tedne in res izkoristite energije, ki so naklonjene sklepnim dejanjem. Z mlado Luno se bo namreč začel nov ciklus novih dogodkov in bolje bo, če ne bomo več pogrevali starih juh in minešter.

Padajoča Luna v škorpijonu se danes počuti dobro, saj je obkrožena s pozitivnimi energijami Neptuna in Plutona, ki jo navdihujeta z vizijo in notranjo močjo, da to vizijo doseže. Ob 17. uri pa bo Luna že utrujena in bo v praznem teku vse do polnoči, ko bo po vesoljskih tirnicah vstopila v strelca. Če se le da, si skupaj z njo vzemimo čas zase tudi mi. Če se ne da, skušajmo med njenim prostim tekom umiriti čustva, ki bodo izhajala iz utrujenosti, razdražljivosti. Opravite, kar je treba, in zatem čim prej vržite vse čez ramo. Jutrišnji ognjeni strelec bo s svojimi kentaverskimi skoki nadoknadil občutek, da so nam vzeli par ur življenja. Ha.

Srečno vsem!

Prejšnji članekParty ježek
Naslednji članekTelečji zrezki v gobovi omaki
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -