Četrtek, 30. 12. 2021, Dan, ko se fokusiramo na bistveno

Morda vas zanima

- Oglas -

Glavna aspekta dneva sta konjunkcija Merkurja in Plutona v kozorogu ter sekstil med Marsom v strelcu in Saturnom v vodnarju, medtem ko je Luna, ki vpliva na naš čustveni svet, vse do polnočli še v škorpijonu in podprta s samimi pozitivni aspekti.

Merkur in Pluton sta naklonjena poglobljenemu raziskovanju, detektivskemu delu, prodiranju v srž informacij, ki se nam ponujajo. Kar bomo povedali, napisali, izvedeli, je zelo pomembno in nikakor ne lahkotno, površinsko.

Če ta dan preživljamo v službi, imamo mentalno sposobnost, da se resno lotimo dela in naredimo res veliko. Ne bomo dovolili, da pred nami karkoli ostane skrito. Še posebej dobro nam bodo šle števike, poslovni, tudi suhoparni podatki. Izognimo se manipuliranju, česar je Pluton še kako sposoben. Tudi drugi razpolagajo s podatki, ki jim hočejo priti do dna.

Mars in Saturn dajeta vztrajnost in fizično moč, da opravimo svoje delo. Mars bi morda še bezljal naokrog, vendar ga Saturn drži znotraj uveljavljenih družbenih okvirjev, znotraj meja, ki so nam odrejene. Če se tega držimo, bomo storili največ.

Luna v škorpijonu je prav tako osredotočena na tisto, kar je bistveno. Danes ima sposobnost sočutja, prijateljstva in sodelovanja z ženskim spolom ter pogovorov o vsem, kar je bistveno.

Izkoristimo te pozitivno resne energije. Že jutri bo okoli nas več lahkotnosti in živahnosti.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -