Četrtek, 3. 6. 2021, Ups, bili ste zavedeni!

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – z današnjo padajočo Luno, še zmeraj v ribah, in stanjem, v kakršnem je retrogradni Merkur v dvojčku, ki že oblikuje svoj drugi kvadrat z Neptunom, vladarjem rib, je realnost, ki jo zaznavamo, precej upočasnjena in zaspana. In čeprav je Luna do večera, ko bo vstopila v ovna, v večinoma prijateljskih, harmoničnih odnosih z drugimi planeti, jo zna dopoldan spodnesti kvadrat s kom drugim kot Merkurjem.

Neodločnost, tehtanje, konflikt med čustvi in razumom, ki je – kot vidimo – zamegljen in nam ne daje vseh odgovorov, temveč postavlja še več vprašanj, tudi zavajanje, prikrojevanje informacij, čemur nekateri rečejo laganje, drugi pa to opišejo z besedami, da niso želeli sogovornika prizadeti – vse to so teme tega utrujajočega odnosa med Luno in Merkurjem. Kdor želi izprazniti svoje baterije v tem neproduktivnem sporu, je vabljen, da vstopi v to megleno pokrajino.

Zgodaj popoldan bo v naš čustveni svet vstopil večji odmerek odločnosti v podobi sekstila Lune s Plutonom, kar nam daje notranjo moč, da ravnamo usklajeno s svojo pravo čustveno naravo. Glede na to, da zatem sledi šest ur potovanja Lune v stanju lera, se že vnaprej moramo pripraviti, da nam nekatere stvari ne bodo šle najbolje od rok. Naloge si jemljimo počasi, eno za drugo, da nas križanje informacij ne zmede še bolj.

Naklonjen nam bo trigon med Soncem v dvojčku in retrogradnim Saturnom v vodnarju, ki nas usmerja v konkretne naloge, nam daje ambicioznost in avtoriteto v naših odločitvah, ki pa – znova ponavljamo – ne smejo biti zaletave. Sledite pripravljenemu načrtu.

Zvečer bo Luna že v ovnu, kjer bo do nedelje in jo je v tem času potrebno nadzorovati, umirjati in z njo ravnati v rokavicah bolj kot kadarkoli poprej. Začenjajo se namreč dnevi, ki prinašajo neusmiljene konce glede zadev, zaradi katerih smo že dolgo jezni in besni. Govorimo o opoziciji Marsa v raku in Plutona v kozorogu, ki bo natančna v soboto, a že rožlja z orožjem. Ko v to mešanico dodamo še izjemno čustveno, eksplozivno Luno v ovnu, je mešanica energij kardinalnih znamenj nekaj, kar lahko sproži radikalne dogodke. Če nočete biti del njih, vam drugega kot beg v samoto ne preostane.

En sladkorček se ponuja ne glede na vse. Trigon Venere v raku in Jupitra v ribah, ki ga bodo znali izkoristiti tisti, ki se ne bodo predali jezi, temveč ljubeznivemu in ljubečemu sočutju, razumevanju, izkazovanju naklonjenosti skozi medsebojno skrb in topel objem, umirjanju ob hrani, glasbi in vsem ostalem, kar vam vzbuja ugodje.

Raznorazne energije se nam ponujajo in prej velja slediti iskrenim srčnim željam kot namigom, ki nam jih pošilja um.

Srečno in miren dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -