Četrtek, 29. 7. 2021, Iskrena Luna in razgreti Mars

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – smo v dnevu padajoče Lune v ovnu, Marsove opozicije z Jupitrom in večernega vstopa tega bojevnika, ki predstavlja naše akcije, v devico.

Luna je dopoldan skozi sekstil s Saturnom v vodnarju naravnana racionalno, njena dejanja so podkrepljena z dejstvi, pripravljena je govoriti resne stvari. Ker proti opoldnevu oblikuje tudi konjunkcijo s Kironom, je zelo verjetno, da bodo besede, ki jih bomo izrekli mi ali kdo drug, govorile o čustvenih bolečinah in načinih, kako zaceliti to rano. Smo na terenu, ki je poln čustvenih gumbov in stopili bomo vsaj na enega.

Kvadrat Venere v devici in severnega Luninega vozla v dvojčku govori o odločitvah, kriznih trenutkih, ko se Venera sooča s pomembnimi informacijami, ki vplivajo na njene ljubezenske ali finančne načrte in se ob tem počuti kot na križišču. Pot, za katero se bo odločila, je drugačna od tiste, ki jo je načrtovala.

In smo pri popoldanski opoziciji Marsa in Jupitra, nakar bo Mars do večera povsem zapustil znamenje leva in prešel v zemeljsko, natančno, analitično in disciplinirano devico. Opozicija z Jupitrom nam daje samozavest, želimo si odločnih dejanj, velikih ciljev, pri tem pa nas vodi tudi pretirani entuziazem. Kljub temu nekaj moramo narediti in to ogromno energijo nekam usmeriti – v nekaj stvarnega, otipljivega, realnega, čemur bomo namenili vso svojo skrb, kar so talenti Marsa v devici, skozi katero bo potoval do 14. septembra.

Trenutek je torej primeren, da zavihamo rokave in se lotimo dela, ki nas čaka, da mu namenimo svoj čas in energijo. Rezultati bodo dragoceni in nanje bomo ponosni.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -