Četrtek, 28. 1. 2021, Skok v polno Luno

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro. Vremenska napoved pravi, da bo dan oblačen. Zjutraj, opoldne in zvečer. Siva barva je zelo primerna za srečanje Venere in Plutona v kozorogu, je kot poslovna uniforma, ki skriva prava čustva, se navzven zlije z okoljem, pod njo pa brbotajo vulkanske barve. Srečanja Venere in Plutona imajo moč začetka in konca nečesa, v takšnem primeru običajno povezanega z žensko energijo, ki se ima pod nadzorom ali se jo drži pod nadzorom, s čustvi, ki pa spet niso nujno povezana z ljubeznijo, temveč z oblastjo, nadzorom, strogostjo, formalnostjo, dogovori. V kozorogu se sklepajo poslovna sodelovanja in za kozoroge je tudi partnerstvo v domeni kalkulacij, ki naj bi nam povedale, ali se investiranje sredstev v kakšno naložbo, kar je seveda tudi ljubezen, splača ali ne. Danes naj bi Venera in Pluton to sodelovanje znova podpisala. Sodelovanje ljubezni in moči, očaranosti nad močjo in globoke povezanosti, zavezanosti skupnemu cilju in popolni predanosti. Do kosti. Ki jim kozorog – čisto mimogrede – vlada, saj ima vpliv na kolena in podkolenico.

Velja omeniti, da bomo decembra znova okusili prav te energije, s katerimi imamo opravka danes, zato bodimo pozorni nanje in se pripravimo na morebitno revizijo. Decembra bo Venera znova v kozorogu in bo začela svojo retrogradno pot, na kateri se bo s Plutonom srečala kar trikrat in trikrat preverjala, kaj natančno sta podpisala januarja, torej danes, in ali se pri dogovoru splača vztrajati. Tako da decembra bodite pripravljeni na podpis kakšnega ljubezenskega aneksa, če se lahko tako kozorogovsko izrazim. Ali pa na preklic pogodbe. V kozorogovskem svetu se pojavljajo tudi boljše poslovne (ljubezenske) ponudbe.

In smo pri današnji polni Luni v levu, samozavestni, ustvarjalni, entuziastični, zapeljivi vladarici naših src in tudi naporni, agresivni, dramatični, dogmatični, vztrajni diktatorki, ki ne popušča. Nasproti si bo stala s Soncem v vodnarju, ki bo nanjo posijal nekaj zimske luči in osvetlil njen obraz, njen odrski nastop, ker pa to ne bo dovolj, bo iskala priznanja pri Marsu, pri moški energiji, ki je v biku in še zmeraj čuti vibracije Urana in Jupitra oziroma sledi, ma kar vonja, kako bolj zelena je sosedova trava in komaj čaka na spodbudo, da stori nekaj revolucionarnega in pretiranega. Ker bo Luna z Marsom iskala in ustvarjala aktivno energijo, ker bo želela preveč, so spori, ljubosumnost, verbalni napadi, provokacije zelo verjetni.

Luna bo uradno polna šele zvečer in bo skozi dan srečala omejitve v podobi Saturna, torej časa, pravil, kar ji bo dajalo občutek neljubljenosti. Morda se bo prav v tej točki začelo njeno današnje (pretirano) iskanje priznanj. Po pogovoru, v katerem bo Kironu povedala, kar čuti, jo bo udarila strela v obliki Urana, nakar se bo začel njen nastop, morda v vlogi Traviate ali Carmen, ni pomembno, važno je, da jo bodo opazili.

Če bi se le dalo in če bi prisluhnila, bi se Luni svetovalo, naj danes umiri svoja čustva. Naj ne pretirava. Že jutri jo čaka nekoliko bolj umirjen lunarni dan v levu, ko bo tudi Sonce spilo optimističen, energijski napitek skozi srečanje z Jupitrom in bo imelo več energije za levjo kraljico in razumevanje njenih čustev.

Srečno!

Prejšnji članekRegratov med
Naslednji članekZdravi čokoladni mafini
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -