Četrtek, 27. 5. 2021, Venera, opita na plaži

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – naj dvigne roko tisti, ki si po polni Luni želi malo pavze od življenjskih pišev in viharjev? Štejem, pa je rok toliko, da jih ne preštejem. Tudi Venera v dvojčku v današnjem natančnem kvadratu z Neptunom v ribah se strinja, da bi malo izpregla. Najraje bi visela v mreži na plaži, klepetala, brala, flirtala in se ljubkovala, ampak kaj, ko fantazija ne najde ničesar oprijemljivega, da se nasloni, spočije. Voda, iz katere želi piti, je motna. Zrak, ki ga diha, ni čist. Ljubimec, ki ga je nasanjala, ne obstaja. Ni dreves, da bi obesila mrežo.

Ob tem kvadratu so iluzije vsepovsod okoli nas in bolje bo, če jih spustimo, naj gredo mimo. Ne kupujmo, ne podpisujmo, ne obljubljajmo, ne verjemimo. Uživajmo v glasbi, poeziji, filmih, morju, soncu in se zavedajmo, da živimo sanje.

Luna v strelcu pada in še zmeraj bi bilo najbolje, da ohrani zmeren kas. Jutranja opozicija z Venero v dvojčku govori o razhajanjih med željami in potrebami, med tistim, kar bi radi verjeli in onim, kar slišimo. Popoldan bo sledil kvadrat Lune z Neptunom, še eno znamenje, da ima dan veliko konfuznih, lažnjivih, iluzornih primesi. Nadaljuje se z opozicijo Lune in Merkurja, kjer se spet srečamo z nasprotji med čustvenimi potrebami, željo po tolažbi, po tem, da bi nekdo razumel našo filozofijo in se nam pridružil, vendar je tisto, kar slišimo, kar nam Merkur in naše komunikacije govorijo, daleč od tolažbe.

Luna je veliko dosegla v zadnjih dveh tednih, odkar je postala mlada Luna. Dajmo ji nekaj časa, da se uredi, premisli in ne pritiskajmo nanjo, ne ponujajmo si lažne tolažbe. Resnica ima veliko višjo vrednost, lastna filozofija je v stanju preoblikovanja. Ob 19.35 gre Luna v stanje lera in bo počivala do petkovega jutra, ko bo prešla v znamenje resnega, odgovornega kozoroga in prav je tako. Prav je, da v naša zračno-vodna življenja vnesemo nekaj oprijemljive zemeljske energije in se fokusiramo nase, na naše dosežke, uspehe, cilj na vrhu gore, kamor je kozorog sposoben priti.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekČokoladna rolada
Naslednji članekMusaka z jurčki
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -