Četrtek, 26. 8. 2021, Popoldan prinaša močna čustva

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v dan, ko Luna v ovnu hiti proti svojemu vsakomesečnemu srečanju s Plutonom, s katerim pozno popoldan oblikuje aspekt kvadrata in v nas vzbuja močna, posesivna, manipulativna čustva. Na tapeti je ljubosumnost, ki nas lahko prav fizično boli.

Čustvenega problema se lahko lotimo tako, da po rani posujemo sol, po njej vrtamo, se prepuščamo čustvenim turbulencam, obujamo spomine in nas zato vse še bolj boli, ali pa naredimo čist, jasen rez in prerežemo povezavo s to prastaro bolečino. Ni nujno, da je to odnos z nekom drugim, lahko je tudi odnos do sebe, ko se odločimo, da svojo bolečino ne pestujemo več, da nehamo mazohistično uživati v svoji drami, temveč se premaknemo odločno naprej.

Merkur v današnji pozitivni navezi s tem istim Plutonom pa govori o moči besed, tisti pravi moči, ki govori resnico, sprejema prave, pomembne odločitve in z njimi spreminja svet. Glede na občutljivost Lune bi veljalo res natančno izbirati besede: naj bodo jasne, odločne, usmerjene v naslovnika brez slepomišenja. Hvaležen vam bo. Lotite se problema, ki ga morate streti, lotite se več problemov, saj imamo to sposobnost ter umsko vzdržljivost in vztrajnost.

Pozornost bomo morali nameniti tudi Veneri, ki je danes v opoziciji s Kironom ter znova govori o ljubezenskih grenčinah, le da se Venera v svoji diplomaciji umika od problema, ki ji skače pred očmi, ga gleda z distance, ga s svojim obnašanjem celo spodbuja k še večji aktivnosti. Bolečina se lahko izmenjuje, sedaj jo čuti en, čez trenutek pa tisti drugi in nastane takšen jo-jo efekt toplega in hladnega.

Morda nam je že dobro znan in smo ga že srečali ter se mu umikali. Ampak danes je dan iskrenih besed. Lahko ostanemo diplomatski, vendar bi bilo bolje, da se bistvu ne izogibamo.

Večer nam prinaša mir in optimizem, saj Luna oblikuje sekstil z Jupitrom in prinaša ravnotežje. Prijateljski odnos nam bo prinesel največ uspeha. Zatem pa se bomo poslovili od znamenja ovna, ki je te dni pokazal velik pogum, ter se v petkovo jutro zbudili bolj stabilni in mirni, saj bo nanj vplivalo znamenje bika.

Srečno danes, ostanite mirni, prodorni in iskreni!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -