Četrtek, 25. 3. 2021, Samo do popoldneva

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

So dnevi, ki nas energetsko utrudijo in so dnevi, ko se baterije znova polnijo. In danes bo takšen dan. Ok, ne povsem, saj je tudi Luna v levu utrujena in bo že ob 14.28 šla v stanje spanja, lera, ko bo počivala vse do naslednjega, petkovega jutra. Zato dajmo do takrat sebi brco in se lotimo dela.

Zadnje kaplje optimizma in energije nam bo z efektom, ki ga bomo čutili do 16. ure, podarila Lunina opozicija z Jupitrom. Ob tem optimizmu ne pozabimo na realnost in se ne predajmo lažnemu optimizmu, občutku, da zmoremo še več, da bodo baterije polne kar ves čas. Če razporedimo to energijo, je bomo imeli dovolj ravno do konca delovnega popoldneva.

V podporo temu, da je druga polovica dneva namenjena skrbi zase in tudi za tiste okoli nas, naše najbližje, je še sekstil med Marsom in Ceres, ki nas znova nagovarja, naj se skozi pogovor aktivno vpletemo v nekaj, kar potrebuje nego. Besede, ki jih danes govori Mars v dvojčku, imajo sposobnost, da zdravijo odnose, recimo med starši in otroki. Lahko smo dober “starš” tudi sebi. Dan lahko izkoristimo, da spregovorimo o bolečih temah in sočutno prisluhnemo drug drugemu skozi brezpogojno ljubezen ter si namenimo spodbudo za naprej. Morda že veste, komu lahko vse to naklonite. Vsakomur seveda že ne.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -