Četrtek, 25. 11. 2021, Samozavest Lune v levu na preizkušnji

Morda vas zanima

- Oglas -

Medtem ko danes Merkur v strelcu ob spodbudi opozicije s severnim Luninim vozlom v dvojčku še naprej brska bo novih informacijah, saj se ne more in ne sme zadovoljiti s starimi, doslej uveljavljenimi teorijami in prepričanji, ki mu jih ponuja južni Lunin vozel v strelcu, Luna v levu pogumno, samozavestno potuje naprej.

Že dopoldan jo na poti čakajo ovire, ki jih postavlja Saturn in se jim je potrebno nekako prilagoditi, saj se bosta Lunina samozavest in tudi aroganca srečali s hladnimi, racionalnimi, strogimi preverjanji, ki bodo potrdila ali ovrgla njeno samozavest. Popoldan ji na pot prihajajo Uranovska presenečenja, ki jo bodo vrgla iz tira, vznemirila in se bo znova morala prilagajati posledicam sprememb, ki jih prinaša dan.

Ohranimo mirne živce, danes jih bomo resnično potrebovali, saj je Luna v levu znana po svoji vzkipljivosti in trmastem vztrajanju v lasten prav.

Večer prinaša nekaj olajšanja, ki ga bo ponudil pogovor z Lilith oziroma z ženskami, ki so brez dlake na jeziku. In če se že vnaprej sprašujemo, kakšno bo srečanje Lune in Marsa v škorpijonu, hitro v tolažbo povejmo, da bomo te jezne, nekaj ur aktivne energije prespali.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -