Četrtek, 24. 6. 2021, Polna Luna in še dogodek z Venero

Morda vas zanima

- Oglas -

Dan polne Lune v kozorogu je danes, dogaja se ob 20.40 na 8 stopinji tega zemeljskega znaka, sveti naravnost v obraz Soncu v raku ter oblikuje sekstil z Jupitrom v ribah, nežen aspekt, ki za svoje blagodejno delovanje potrebuje samo malo spodbude.

Sonce v raku je ob dogodku v trigonu z Jupitrom ter širi dobro voljo, spodbuja druženja, družinske urice, radi smo v domačem okolju, če le v njem najdemo svoj mir, prijajo nam voda, glasba, ples in tisti sanjavi občutek vseobsegajoče povezanosti, harmoničnega delovanja, ki mehča Luno v kozorogu, nekoliko strogo gospo, ki prednost daje denarni varnosti ter uspehom in napredovanju v poslu.

V oporo potrebuje toplo Sonce, ki iz raka sporoča, da je dom še vedno dom in ni pobegnil nikamor. Da ga bo počakal, medtem ko tako polna hiti opravljati svoje delo. In naj ne pozabi, da za uravnoteženo življenje potrebujemo poleg dela tudi čas zase in svoje najbližje.

Aktivna je tudi opozicija med Venero v raku (v nedeljo sledi njen prehod v znamenje leva) in Plutonom v kozorogu, ko je v ospredju oddaljevanje v medsebojnih odnosih, saj so ponudbe o varni ljubezni in dobro znanem ognjišču zavrnjene, ko padajo solze in zmaguje hladnokrvnost.

V vso to zgodbo čustvenega trpljenja samozavestno vstopa sekstil Saturna in Kirona, ki govori, da se oblikuje nov set pravil, bolj prijazen in prijateljski, ki upošteva Kirona v ovnu, torej posameznika, ki je čustveno prizadet ter išče svoje mesto pod Soncem in občutek sprejetost. Saturn je pripravljen spremeniti strukture, kar so naši poslovni, partnerski, družbeni odnosi in Kiron ugotavlja, da so mu spremembe všeč.

Jutri bo tudi Luna srečala Kirona ter si z njim aktivno izpovedala svojo bolečino. Pomagalo bo, saj bo zatem oblikovala trigon z Uranom in postala navdihnjena in zadovoljna, da je življenje lahko tudi drugačno.

Dan, ko je poudarek na partnerskih odnosih in pridobivanju osebne svobode skozi nove strukture, prinaša pozitivne razplete situacij.

Bodite potrpežljivi in pogumno naprej. Aja, pa pozor dopoldan, saj Luna v strelcu ni v najboljšem stanju – oblikuje kvadrat z Neptunom in gre v stanje praznega teka, ki bo trajalo vse do 15.05. Umaknimo se malo vase, ne izčrpavajmo se z neumnostmi, ki nam kradejo čas.

Srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekHrustljavo ocvrte bučke
Naslednji članekMimoza
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -