Četrtek, 22. 4. 2021, Devica pospravi vse na svoje mesto

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna raste in je polovico dneva še v samozavestnem, ekspresivnem levu. Dopoldanska opozicija z Jupitrom v vodnarju prinaša nekaj pretiravanja v čustvenem doživljanju sveta, prevelike obljube, načrte, želje, besede, in vendar bo Luna zatem oblikovala še sekstil z Marsom v dvojčku, ki bo naredil selekcijo med informacijami in nekaterim načrtom pomagal, da se dejansko uresničijo.

Medtem ko se bosta pogovarjala in dogovarjala, kako zadovoljiti levjo čustveno lakoto, bo Luna že ob 14.05 šla v fazo lera, ko ne bo več motivirana in ji bo jutranje navdušenje nekaj tujega in odveč. Uro pozneje se bo že znašla v drugačnem energijskem okolju, v zemeljski devici, in sprememba bo opazna.

Luna v devici je čas, ko v naša čustvena doživljanja vstopi racio ter jih analizira in včasih tudi secira do onemoglosti. In vse to počne, medtem ko pospravlja okoli sebe in si tudi tako pomaga do bolj urejenih predalčkov v glavi. Luna v devici je odlična vrtnarka, kuharica, ustvarjalka del, ki zahtevajo natančnost in potrpljenje, medicinska sestra, ki za nekoga mora skrbeti, sošolka, ki ima vse naloge in dovoli, da se jih prepiše.

Svoj vstop v devico bo Luna zvečer poslavila skozi trigon s Soncem v biku. To bo trenutek dneva, ko si lahko pridemo naproti, ko sodelovanje med ženskimi in moškimi energijami poteka gladko, ko je doseganje kompromisov olajšano, ko se počutimo udobno en ob drugem in iz tega znamo oblikovati nekaj otipljivega.

Luna v devici je dobra spremljevalka jutrišnjih astroloških sprememb. Petek je dan, ko Venera in Uran v biku oblikujeta konjunkcijo, ko se držita z roko v roki ter lahko s svojim nepričakovanim ljubezenskim srečanjem povzročita tektonske spremembe. Karkoli se bo zgodilo, pa se bo že v nedeljo soočilo s prvo oviro, saj bo Venera v kvadratu s Saturnom ter ji bo zmanjkalo samozavesti, drznosti, anarhizma, s katerim je skupaj z Uranom zrušila oviro na svoji poti.

Nekaj treznega, pretirano kritičnega bo zaobjelo naša doživljanja ljubezni ter nam morda celo šepnilo, da teh čustev in doživljajev, ki jih nosi konjunkcija Venere in Urana nismo vredni, saj so nenazadnje minljiva in nestabilna. Je že treba priznati, da se teme strahu vračajo v naša življenja, ker pa je strah veliko breme, ne dovolimo pesimizmu nedelje, da povsem ustavi naše ljubezensko življenje.

Jutri se Mars poslavlja od znamenja dvojčka in vstopa v raka, kjer bo do 11. junija. V raku se Mars ne izraža najlažje, ni napadalen, za svoje delovanje potrebuje spodbudo, je pa odličen varuh vsega, kar mu nekaj pomeni, in to so v tem obdobju dom, družina, domovina in varnost na sploh, tudi pretirana varnost, saj je rak patriarh, ki se drži okostenelih vzorcev in se ga da prepričati v floskule, da nekaj počnemo zato, ker gre za vprašanje “nacionalne varnosti”.

Današnji dan se nam kaže v luči, ko bodo pretirani načrti oklesteni na svoj dejanski doseg, a še vedno prijetni.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekBučke na žaru
Naslednji članekFuži s tartufi
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -