Četrtek, 21. 10. 2021, Je treba delat, tečnari ta Saturn 💅

Morda vas zanima

- Oglas -

🍔🍨 Polna Luna je za nami in ta naš naravni satelit, ki kroži okoli Zemlje, je že stopil v znamenje bika. Počasi, dragi človek, naj se ti ne mudi. Ko je Luna v biku, smo bolj počasni, čustveno stabilni, v ospredje postavljamo varnost doma, pomirja nas priliv na bančnem računu, ugodje najdemo v hrani in tudi seksu.

Le da danes ne pričakujte, da bodo prav vsi čuti zadovoljeni, saj je Luna vse do zgodnjega popoldneva v navezavi s Saturnom, ki jo hladi, drži na distanci. No, saj je dober, vztrajen, potrpežljiv ljubimec, le da najprej mora imeti občutek, da so vse njegove obveznosti in naloge opravljene. Tudi če ga bomo pobožali in povabili v objem, bo znal rečti “ne, ne zdaj, moram narediti še to in to”. Medtem mu bo zazvonil telefon, skomignil bo z rameni in dvignil slušalko.

Dejstvo je, da nas bodo bremenile in utrujale naloge, ki so v domeni poslovnega sveta. Imamo koncentracijo, da jih opravimo, čeprav nas bo ob tem ves čas spremljal občutek, da nismo dovolj dobri in uspešni. Tako je, ko imamo opravka s Saturnom. Večno nezadovoljstvo, ki ne mine. Bodimo milostni do samih sebe. Če nas življenje tepe, vsaj osvestimo to nezadovoljstvo in ugodje najdimo v svojih majhnih radostih, pa naj bo to hrana, topla in mastna, sončni zahod ob skodelici dišečega čaja, lepa obleka, s katero si bomo dvignili samozavest. Naj bikec svetu vsaj malo pokaže svoje rogece in se nasmehne v svojem majhnem užitku.

Šele pozno zvečer bo Luna v tesnem stiku s še enim nagajivčkom, gospodom Uranom, ki rad trese zemljo pod našimi nogami in nam prinaša nepričakovane, vznemirljive, šokantne dogodke. Ampak jaz bom takrat že spala. Jutri je nov dan, v katerem bo Luni veliko lepše postlano.

Aja, saj res, Mars, planet bojevitosti in akcije, bo prav tako jutri oblikoval svoj naporni kvadrat s Plutonom. Vas že grabi kakšna stara obsedenost, prežema ljubosumnost, nezaupanje, dvom v soljudi in njihove “resnične” namene, tudi misel na seksualne užitke, za katere se zdi, da jih kar ne morete zadovoljiti, saj zanje sploh na najdete časa in ne moči? Res je, telesna aktivnost včasih izčrpava, še posebej, če vključuje še kakšno drugo osebo. Višek energije, ki nam ne da miru, je pogosto bolje usmeriti v solo akcijo – najbolje v šport. Maratonci so jutri v prednosti. Najdite svoj osebni “maraton” in se varujte poškodb. Obsedenost bo minila, zagotavljam. 💃🍎

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -