Četrtek, 20. 5. 2021, Začenja se obdobje dvojčka

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v dan, ko se poslavljamo od Sonca v biku, saj ga zvečer ob 21.37 pospremimo v znamenje dvojčka! Začenja se obdobje pospešene izmenjave komunikacij, zbiranja informacij in primerjanja med njimi, poudarjenega druženja s prijatelji, sošolci, brati in sestrami, odločanja med vsaj dvema možnostima, pa naj bodo te poslovne, študijske ali ljubezenske. Najbolj bodo seveda izpostavljeni dvojčki, katerih osebnost bo zažarela in imajo na voljo čas, da se preobrazijo ter na nekem področju življenja na novo zaživijo.

Podpora trigona med Venero v dvojčku in Saturnom v vodnarju nam je še vedno na voljo, kar se zagotovo pozna v bolj stabilnem doživljanju našega čustvenega življenja. Informacije, ki jih prejemamo ali oddajamo, so usmerjene v ohranjanje pomembnih stikov. Četudi nam zmanjkuje časa za fizične stike, imamo različne načine, kako lahko ponudimo podporo, nekomu pokažemo, povemo, sporočimo, da mislimo nanj, se izpostavimo kot odgovorna in resna oseba, ki zna poskrbeti zase in nudi podporo svojim najbližjim.

Gremo k rastoči Luni, ki bo danes na naše razpoloženje vplivala iz znamenja device. Dopoldan bo zelo naklonjen ustvarjanju reda, natančnosti, organiziranju misli, predmetov in ljudi. Je že tako, da ima devica notranjo potrebo po nenehni analizi dogodkov in nas poskuša po njenih besedah “izboljšati”, popraviti, odpraviti naše napake. Kar je lahko zelo moteče in vsem znamenjem ni dano, da brez upiranja sprejmejo devičine nasvete. Še najlažje z njo komunicirajo ostala zemeljska znamenja – biki in kozorogi, največ težav pa predstavlja ovnom in vodnarjem, ki so v svojem razmišljanju in obnašanju preveč samovoljni, da bi se pustili “popravljati”.

Popoldan bo Luna v kvadratu s severnim Luninim vozlom v dvojčku, ko gre za skoraj pretirano cepljenje dlake, torej informacij, ki jih prejemamo. Glede na to, da bo Luna dan končala v trigonu z Uranom v biku, se ji le obeta bolj zabaven konec dneva, ko bo nehala biti zaskrbljena in bo pokazala, da je tudi zabavna in sproščena.

Opozorimo že danes na jutrišnji kvadrat Sonca v dvojčku in Jupitra v ribah, ki prinaša tudi pretirano samozavest in obenem nemir, ki ga je dobro brzdati, saj nas bo razsipavanje energije izčrpalo. Sonce v dvojčku nenazadnje vlada živcem, zato se ne spravljajmo v stanje krhkosti, temveč ohranjajmo notranjo stabilnost in uravnoteženost.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -