Četrtek, 2. 9. 2021, Ponudimo razumevanje, rešitve prihajajo

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu Lune v raku, ki pada ter v dnevu natančne opozicije med Marsom in Neptunom, o kateri smo pisali že včeraj. Še vedno velja nasvet, da nadzorujemo pretirano materinska, pokroviteljska čustva do naših najmanjših in najbližjih ter jim dovolimo, da se osamosvajajo, odraščajo in kakšen opravek, obveznost storijo tudi sami.

Mars in Neptun pa pravita, da so naše usmerjene akcije in načrti, povezani z njimi, soočeni z določenimi zmedami in blokadami Neptuna, ki se skuša prilagoditi natančnemu, analitičnemu, delovnemu Marsu, a mu to ne gre najbolje od rok. Ne prepustimo se živčnosti, ne znižujmo si samozavesti, ne pričakujmo preveč od samih sebe in drugih, ohranimo mir in se usmerimo tja, kjer nam nekaj sanjaštva pride prav – v kreativno delo torej.

Luna v raku danes dopoldan oblikuje kvadrat s Kironom v ovnu, za njim pa sekstil z Uranom v biku. Materinska Luna se bo najprej soočila z nekimi ranjenimi čustvi, potrebo Kirona, da spregovori o določeni preobčutljivosti, saj ima občutek, da se ga ne sprejema takšnega, kot je. Ne reagirajmo z jezo, ne bodimo užaljeni, dovolimo si razumevanje in sprejemanje situacij, ponudimo objem in tolažbo.

Stik z Uranom nas bi odnesel v bolj pozitivno, veselo vzdušje. Rodile se bodo ideje, zamisli, ki prinašajo harmonične rešitve. Potrebno je le, da sprejmemo ta tok novih energij, da ne ostanemo ujeti v občutke, ki jih je sprožil Kiron, temveč vidimo pot naprej in se ji ne upiramo.

Pozno zvečer bomo začutili še ljubezensko hrepenenje, saj ga prinaša kvadrat Lune z Venero, že zdaj pa je pametno opozoriti na petkovo jutro in opozicijo med Luno in Plutonom. Ne predajmo se čudnim, neprijetnim, jeznim vzgibom, ki toplo, čustveno, predano Luno v raku in njena čustva odrivajo proč, jih držijo na distanci, na takšen način z njimi manipulirajo in povzročajo nepotrebne duševne rane. Ne kaznujmo, temveč z ljubeznijo začnimo dan.

Še to povejmo o petku – po opoziciji s Plutonom Luna vstopa v fazo lera, praznega teka, in tisto, kar bomo zjutraj posejali, nas bo s svojimi energijami spremljalo vse do 18. ure popoldan, ko se bo ta Lunina faza nehala in bo naša spremljevalka vstopila v znamenje leva ter se prebudila. Zato bodimo resnično pozorni na naše reakcije in to, kakšna čustva vzbujamo sebi in drugim. Če bodo lepa, bomo to dolgo Lunino fazo praznega teka doživeli veliko lepše.

Srečno v današnjem dnevu!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -