Četrtek, 19. 8. 2021, Odločnost in prijetna vznemirjenja

Morda vas zanima

- Oglas -

Dan prinaša skladno, odločno delovanje in uporabimo ga, da pridemo do bistva nekega poglavja, zgodbe, dogodka. Če nam minuli dnevi niso dali vseh odgovorov, kar je resda malo verjetno, jih bomo ob natančni konjunkciji med Merkurjem in Marsom v devici prejeli danes. Vse nam bo jasno, kar je bilo povedano in storjeno, je za nami in ničesar ni več možno storiti, da popravimo posledice. Nujno je sprejemanje neizogibnega in premik naprej, kar bo najlažje šlo zemeljskim znamenjem z devico na čelu.

Luna bo ves dan v znamenju kozoroga in ker Luna raste ter kaže vse bolj svetel obraz, so vse bolj jasno osvetljene tudi obveznosti, ki jih imamo. Kozorog je resno, odgovorno zemeljsko znamenje, ki svet vidi realno in brez olepšav ter je najbolje, da ga kot takšnega tudi sprejmemo in uporabimo njegove osredotočene energije.

Jutri nam je prineslo ravnovesje med čustvi in mislimi ter nam nakazalo, da so komunikacijski kanali odprti ter prijateljsko obarvani. Misli so lahko tudi žgečkljive, seksualno obarvane, k čemur prispeva tigon med Venero v tehtnici in Lilith v dvojčku. Imamo zeleno luč, da nekomu nakažemo svojo ljubezensko vznemirjenost. Dopoldan prinaša še več prijetnega vznemirjenja, nove dogodke in delovanja, ki imajo pozitiven naboj ter jim lahko zaupamo, saj je Luna v trigonu z Uranom.

Proti večeru nas bo spremljala tudi skladna, nežna energija sekstila med Luno in Neptunom, ki nas nagovarja k romantičnim, senzualnim trenutkom, sprehodu z roko v roki, gledanju sončnega zahoda, izmenjavi naklonjenih besed. Sprostimo se.

Danes je še zadnji dan direktnega gibanja Urana – jutri zgodaj zjutraj bo ta planet nepričakovanih dogodkov in sprememb začel svoje retrogradno gibanje, ki bo trajalo do 18. januarja 2022. Spremembe, ki smo jim bili doslej priča, se bodo umirile, saj bo nastopilo obdobje revizije. Ozrli se bomo nazaj in dobili priložnost, da pregledamo minule dogodke, ki so po svoji vsebini odvisni od astrološke hiše, v kateri se dogajajo. Če ne veste ali pa se vam zgolj svetlika, katero področje življenja je doživelo največ sprememb in kaj vam retrogradni Uran prinaša, pišite in vprašajte.

Pa srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekRobidovo vino
Naslednji članekRobide in robidnice
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -