Četrtek, 18. 3. 2021, Vzemi si čas za pogovor

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Zbudili smo se v dan, ki ga poleg Lune v biku označujeta še sekstil Marsa in Kirona ter sekstil Venere in Plutona. V dan, ko so okoli nas zdravilne in transformacijske energije, na nas pa je, da jim damo malo spodbude, jih sprožimo in uporabimo.

Luna je rastoča in še vedno v biku ter v dobrih astroloških odnosih z Neptunom, Venero, Plutonom in Soncem, kar ji daje občutke prijetnosti in usklajenosti. Naloge, ki smo si jih zadali, so uresničljive. Čustveno doživljanje je stabilno. Danes smo se sposobni dobro imeti že na prijateljski ravni, popoldanski trigon Lune s Plutonom pa nam daje tudi priložost globljega povezovanja in domala intimnega razumevanja.

Kaj bi lahko ob takšnem pozitivnem dnevu storili z zdravilnimi energijami, ki se nam ponujajo? Za začetek se aktiviramo in odločimo, katero področje našega življenja potrebuje dinamiko. Mars v dvojčku je okreten, spreten, radoveden, išče različne poti izražanja svoje energije in se je pripravljen učiti. Njegovi obrambni ščiti so danes spuščeni, njegovo obnašanje je prijateljsko. Skozi komunikacijo o izkušnjah, bolečinah, spominih, ki so povezani z našo nesposobnostjo, da bi uveljavljali svojo voljo, je Mars te rane nesprejetosti pripravljen razumeti in iz njih tudi črpati modrost.

Nadgradnja teh doživljanj nas čaka zgodaj zvečer, ko se srečata Venera in Pluton. Njun sekstil ni toliko naklonjen njunim običajnim temam, kot so strast in prerekanja, kdo od njiju ima večjo moč nad drugim (Venera se v ribah dobro zaveda, da zna zapeljati in biti zapeljana, medtem ko jo Pluton ob tem hipnotiziran opazuje in ga izguba kontrole vedno nekoliko moti), temveč ima njuno srečanje sposobnost, da spremembe v ljubezenskih ali tudi finančnih odnosih izpelje brez bolečin. Sekstili potrebujejo le spodbudo, nakar pozitivno pot izpeljejo sami.

Dan je super za pogovore o bolečih temah, za iskanje rešitev in za črpanje moči, da spremembe v odnosih do partnerjev, tega, kar hočemo, tudi do neracionalnih načinov porabe denarja, čemur je Venera v ribah prav tako naklonjena, izpeljemo ali učvrstimo. Že jutri bo naš jezik postal prehiter, naš občutek za sočutje pa plitek. Danes se pogovarjajmo o občutljivih temah, če smo na takšen pogovor čakali, jutri bo dan za kaj drugačnega.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -