Četrtek, 18. 11. 2021, Ko potrebujemo razumevajočega prijatelja

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna v biku raste, jutri ob 9.57 bo v natančni opoziciji s Soncem, torej polna in bo oblikovala delni mrk. Nemirno spanje, ki ga je prinesla njena konjunkcija z Uranom v biku, je za nami, zgodnja jutranja opozicija z Marsom v škorpijonu pa nas je že opozorila, da si moramo v komunikacijah in delovanjih priti naproti, drugače sprožamo spore in same frke.

Proti popoldnevu bo v prijetnem, nežnem odnosu z retrogradnim Neptunom, kar kliče k sočutju, poslušanju, razumevanju, nakar bo sledila še opozicija z Merkurjem v škorpijonu, ko potrebujemo sočloveka, sogovornika, pogovore, saj bomo morali svoje občutke z nekom deliti. Nič napačnega, torej.

Merkur v škorpijonu in Neptun v ribah danes oblikujeta natančni, skladni trigon, kar je znova znamenje in spodbuda, da drug drugemu naklonimo razumevajoče uho. Tega aspekta bodo posebej veseli vsi, ki se ukvarjajo z umetnostjo, ustvarjanjem, tudi psihologijo, saj imamo sposobnost, da se zlijemo s svojim duhovnim svetom, se poglobimo v sanje, ideje, zgodbe, naše ideale, sploh če se spomnimo, da je Neptun retrograden in na plan vse do 2. decembra prinaša zamisli, rojene v domišljiji, v podzavesti, medtem ko naš racio spi, tiste, ki so nastale v preteklosti ter jih pestujemo, preoblikujemo, preverjamo, jim včasih, če nas bremenijo izkušnje let, niti ne zaupamo, saj se bojimo njihove omamnosti in zapeljivosti, morda celo zablojenosti in utopičnosti.

Merkur, ki ima v škorpijonu posebno, detektivsko moč, je sposoben, da te sanje preveri, ubesedi, zapiše. Po 2. decembru, ko bo Neptun znova direkten, bo nastopilo obdobje nekih novih sanj in idealov. Sedaj pa si le dajmo duška in zaplavajmo v globine naše domišljije.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -