Četrtek, 16. 9. 2021, Ne bodi tako resen!

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v dan, ko se Luna za prihodnjih 28 dni poslavlja od znamenja kozoroga. Zjutraj in zgodaj dopoldan nam bo naklonila še nekaj močnih, skladnih energij, ki nam bodo dale samozavest, da odločno zagrizemo v dan.

Vrhunec njenega potovanja predstavlja konjunkcija s Plutonom, ki bo natančna ob 7.40 in prebuja njeno poslovno žilico in tudi čustveno lakoto s ščepcem sumničavosti. Če se spomnimo, da je Venera v znamenju škorpijona, ki mu vlada Pluton, potem bomo razumeli takšna močna čustva tako pri sebi kot pri drugih ter tem močnim energijam dali priložnost, da se sprostijo. Četudi je to samo kratko srečanje, bo za tolažbo nekoliko ranljivega ljubimca povsem dovolj. Pokažimo mu, da smo na njegovi strani.

Zatem bo Luna šla v fazo lera, ki bo trajala vse do poznega popoldneva. Luna v kozorogu v fazi lera prinaša pretiravanje v resnosti, strogosti, uradnosti, s katero gleda na svet. Te ure bodo bolj naklonjene individualnemu delu kot sodelovanju v skupini.

Popoldan ob 17.23 Luna končno vstopa v vodnarja in prinaša večjo neobremenjenost v doživljanju sveta. Usmerjamo se v pogovore o prihodnosti, širši viziji sveta, tehnoloških rešitvah, želimo se srečati s prijatelji in si izmenjevati mnenja. Uporabimo to koristno energijo in si napolnimo baterije.

Petek bo eden bolj izzivalnih dnevov in Luna bo že bolj sitna, saj se plani, v katerih je nameravala uživati, spreminjajo. Saturn ji bo vzel nekaj veselja do življenja, jo zresnil, streznil, morda tudi razočaral, popoldan pa Uran prinaša spremembo situacije in nenavadne rešitve, katerim se bomo težko prilagodili in jim ne bomo povsem zaupali.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekRavioli z žajbljem in maslom
Naslednji članekOhrovt s pečenico
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -