Četrtek, 15. 7. 2021, Detajli Lune v devici in retrogradni Kiron

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – medtem ko smo spali, je Luna v devici prispela do zadnjih stopinj tega znamenja in nas bo še nekaj ur vodila okrepljena z energijami trigona Plutona v kozorogu. Imamo moč, vztrajnost, pogum, sposobnost vpogleda v bistvo zadeve, čustveno smo stabilni in globoko čuteči, sposobni, da gremo onkraj skrbi, ki nas običajno navdajajo ter poiščemo novo, bolj zdravo pot.

Že dopoldan bo Luna v devici prešla v stanje praznega teka, ko ne sprejema nobenih aspektov več in bo šele ob 16.32 prispela v znamenje tehtnice. Vse do takrat bodo poudarjene pretirano skrbne in nervozne energije device, ki pa so uporabne, saj se lahko z njihovo pomočjo osredotočimo na detajle, ki jih v tem trenutku morda potrebujemo. Detajle, kot so iskanje in zbiranje podatkov, stvari, informacij, podrobnosti, a naj to početje ima svoj namen, saj je devica nagnjena k analizi dreves, ko sočasno ne vidi gozda oziroma večje slike.

V zdrav idealizem, poln upanja, nas danes vodi trigon Sonca v raku in Neptuna v ribah, ki daje in spodbuja upanje. Popoldan pa nastopi obdobje, ko se Kiron v ovnu obrača retrogradno in bo v tem stanju do 19. decembra. Kiron ali Ranjeni Zdravitelj si bo vzel pet mesecev za zdravljenje področja življenja, ki ga zaobjema v našem osebnem horoskopu.

Zdravljenje je lahko na mentalnem nivoju, ko tudi s pomočjo astrologije bolje razumemo dogajanje našega notranjega sveta, ali pa na telesnem nivoju, saj se lahko uspešno posvetimo določeni telesni bolečini, pomanjkljivosti. Napočilo je obdobje, ko se ne smemo več izogibati problemu, za katerega vemo, da obstaja, in ko je zdravljenje uspešno in nam prinaša dobrobit.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -