Četrtek, 14. 1. 2021, Uran gre naprej

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna v vodnarju bo danes v svojem dogajanju osredotočena na komunikacijo, saj jo že kmalu čaka konjunkcija z Merkurjem v vodnarju, nakar bo do konca dneva potovala neobremenjena z drugimi energijami ter dobesedno počivala. Navdihnjeno srečanje z Merkurjem ni povsem razbremenjeno vplivov, ki jih znamenje vodnarja doživlja te dni pod dinamičnim, aktivnim vplivom bika, saj je ta raztrgan med prilagajanjem omejitvam, ki jih postavlja Saturn, ter progresijo, napredkom, ki izhaja iz same narave vodnarja.

No, Uranu, naravnemu vladarju vodnarja, ki sedaj potuje po znamenju bika in bo to počel še nekaj let, zaviranje dogodkov ni lastno in je bil zadnjih pet mesecev v takšno obnašanje prisiljen zaradi tako imanovane retrogradne poti. Danes začenja svojo pot naprej, kar je zagotovo dobrodošlo, saj kliče k premiku naprej. Uran je v tem času nekaj premislil, dojel, ponotranjil, bolje spoznal občutke varnosti, stabilnosti, nespremenljivosti, tradicije, na katero bi se lahko tudi navadil. Če to ne bi bilo v nasprotju z njegovo primarno naravo. Ali bo njegovo bolj dinamično obnašanje kar takoj dobrodošlo ali nas čaka kakšno neprijetno presenečenje, ki nas bo streznilo, odprlo oči, razkrilo kakšen dogodek, ga razjasnilo – vse to bomo še videli.

Moja osebna izkušnja z Uranom v direktnem gibanju je takšna, da me vedno preseneti in ne zmeraj prijetno. Ko zagledam nekoga, ki ga sploh ne pričakujem in ga niti ne želim srečati. Ko se znajdem v okolju, kjer še nisem bila in mi ni povsem prijetno. Sprejela sem, da takrat globoko zavzdihnem, se sprostim, sledim spremembam in se sprijaznim, da sem se preveč uspavala ter da se nekaj mora premakniti naprej. Običajno takšne energije zaznamo kot nemir, ob katerem je težko sedeti pri miru. Če boste sledili navdihu, lahko skočite v izzive, za katere menite, da jih niste iskali. Pa ste jih. Neko področje našega življenja, za katero se nam zdi, da se v njem nič posebnega ne dogaja, bo poklicalo našo pozornost. Upamo, da jo boste sprejeti, morda celo dobili priložnost, da se o njej pogovarjate ter jo preoblikujete v nekaj novega in še vedno otipljivega.

Te dni postaja jasno, da je pogum v kombinaciji z notranjo integriteto vrednota, ki vzbuja spoštovanje. Da pred iskrenostjo ne smemo bežati. Da imamo pravico povedati, ne pa tudi namerno raniti. Ne odpovejte se izražanju svojega mnenja in najdite fleksibilnost, da prisluhnete drugim ter se ob tem ne razjezite. Izziv sprejet?

Prejšnji članekČemaž ali divji česen
Naslednji članekOrada iz pečice
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -