Četrtek, 13. 5. 2021, Brez dlake na jeziku

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v še en komunikativen dan!

Luna raste in je v dvojčku ter na svoji poti oblikuje harmonične astrološke odnose. Že zjutraj bo tudi Sonce v biku oblikovalo navdihujoč sekstil z Neptunom v ribah ter konjunkcijo z Lilith v biku, kar prinaša jasne, prijazne odnose ter nežno, a odločno delovanje.

Neptun kar nekaj časa ne bo več v tako pozitiven, zaupanja vreden navdih Soncu, zato se res velja poglobiti v odnose, delo, kreativnost ter storiti en korak več, zaupati intuiciji, prisluhniti potrebam, slediti sebi.

Lunina konjunkcija s severnim Luninim vozlom v dvojčku daje poudarek informiranju in informacijam. Poslušajmo, povejmo, poslušajmo. Sekstil s Kironom izpostavlja, da imamo moč spregovoriti tudi o križih in težavah, popoldanski trigon s Saturnom nam daje stabilizacijo in strukturo, znotraj katere lahko harmonično delujemo in se počutimo varne, večerna konjunkcija Lune in Merkurja dvojčku pa nam še enkrat ponuja priložnost, da spregovorimo o stanju našega čustvenega sveta. Obstaja velika možnost, da nas bodo razumeli.

Dan ima močan pečat zraka in poudarek je na komunikaciji. Pogovori so iskreni in konkretni, čustva jasno izražena, doseganje osebnih ciljev omogočeno.

Iz sestavin, ki so nam na voljo, lahko veliko ustvarimo. Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -