Četrtek, 13. 1. 2022, Luna v dvojčku in nove informacije, pa še opozorilo glede retrogradnega Merkurja

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna je v dvojčku in na poti do novih, pomembnih informacij. Merkur, vladar dvojčka, se pripravlja, da jutri obrne v retrogradno smer, ki bo trajala do 4. februarja. In Merkur je tudi na poti, da jutri oblikuje kvadrat z Uranom ter nas okoli nečesa preseneti in napoti k novim odkritjem.

Te dni se vsi znova in znova srečujemo z informacijami, ki so za nas nove, presenetljive, šokantne, drugačne. Kako jih prebavljamo, je odvisno od stopnje naše prilagodljivosti in od sposobnosti, da resnici zremo v oči. Da živimo brez zrezkov na očeh, kot rada pove moja prijateljica Laura. Da prenehamo krivdo za svoje življenje pripisovati drugim. Drži pa nekaj, kar sem danes prebrala v pisanju priljubljenega pisatelja, prevajalca in dvomljivca v pandemično doktrino Branka Gradišnika, in sicer o zdravem telesu v zdravem duhu. Ne, niste prebrali narobe. Vse življenje nam trobijo o zdravem duhu v zdravem telesu. Veljalo pa bi zorni kot tudi obrniti, kot je dobro obrniti še marsikateri drugi, priučeni zorni kot na življenje.

Zdrav duh je nekaj, kar še kako potrebujemo v tem letu. Če ga nismo uspeli najti v minulem, ga nujno poiščimo. Ni potrebno, da sledimo tujim nasvetom, razen če nam res manjka čutenja samega sebe. Zdravega duha ne dobimo v trgovinah. Zdrav duh je zavestna izbira, ki odstranjuje toksine negativnih čustev iz naših misli in src. Ne vseh naenkrat in ne takoj, a potrebno je začeti.

Današnja Luna je vse do večera naklonjena zbiranju informacij. Od jutri naprej bomo informacije, nabrane do sedaj, dali na sito. Iz znamenja vodnarja, ki zre v prihodnost, se bo Merkur vrnil v kozoroga ter se osredotočil na temelje, korenine, iz katerih poganja naše drevo, raste naša hiša, zorijo naše ideje.

Zna biti, da bo neprijetno, kot je pač neprijetna vsaka sprememba, ko se z njo prvič soočamo. Spomnimo se, da je na naši poti od decembra do sedaj nekaj ostalo nerazčiščeno, neizpovedano, neraziskano. Ne sme se nam torej muditi. Naredimo si seznam zadev, ki jih nismo končali, pa smo jih hoteli.

Držimo se tega seznama in ga ne dopolnjujmo. Več pa vam pameti ne bom solila. Razen, če si tega želite. Takrat mi pišite in bomo skupaj pogledali, na katerem področju vašega življenja retrogradni Merkur išče nove odgovore na stara vprašanja. Ne bodimo togi in okosteneli. Iz tistega, kar se ruši in spreminja, bo zraslo nekaj novega.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -