Četrtek, 12. 8. 2021, Luna v tehtnici in težave z resnico

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu rastoče Lune v tehtnici, ki bo čez dan tipala teren, klicala in komunicirala ter popravljala svoje odnose. K spremembam energij prispeva tudi Merkur, ki je sveže vstopil v znamenje device in nam daje oster um, sposobnost ločevanja zrnja od plev, natančnost in analitičnost ter tudi pretirano kompliciranje in iskanja igle v senu oziroma napak, ki jih drugi morajo popraviti, če nam hočejo biti všeč. Iskanje harmonije se danes dopolnjuje z analitičnim umom in željo, da bi končno videli rezultate preteklih besed, izgovorjenih, ko je bil Merkur še v levu. Nastopil je trenutek resnice in dejstev.

Luna v tehtnici je ves dopoldan v trigonu s severnim Luninim vozlom v dvojčku ter z uporabo svojih diplomatskih spretnosti prejema pomembne informacije, ki imajo pozitiven vpliv. Do sredine popoldneva bo oblikovala še trigon s Saturnom v vodnarju ter bo po svetu stopala trezne, mirne glave. Imamo sposobnost, da se lotimo zahtevnih umskih in komunikacijskih nalog ter pridemo do rezultatov, ki so nam všeč.

Proti večeru Luno čaka še srečanje s Kironom, s katerim oblikuje opozicijo. Zna biti, da bomo kljub vsem pozitivnim prizadevanjem po harmoniji soočeni z neko zelo osebno čustveno rano, ki nam bo dala misliti in nas tudi spodbujala, da poiščemo pomoč. Želja po miru in dobrih odnosih Lune v tehtnici, ki to zna početi za vsako ceno, tudi z lažjo, bo v nasprotju s prvinsko potrebo Kirona po upoštevanju, spoštovanju osebnih meja, držanju obljub, žrtvovanju, resnici, ki morda ni primerna, vendar o njej moramo govoriti.

Imejte nežen, vendar odločen dan in srečno!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPečene sardele v pečici
Naslednji članekMalinov sok
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -